Moje saucesce, jbga sranja se desavaju...
Nego uzmi ti stranca BX-a, imas papire, imas skoljku, sakrijes stranca u gazru, sredis brojeve i....opet imas auto. E koliko je takvih na putevima danas, ai niko to vise ne proverava, ne vozis auto od 50000-100000 eura pa da brines...
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
kad se el.ventil za benzin ..stavi pre pumpe ..tada tako nesto tesko da moze da se desi...i naravno da je el.ventil pravilno okrenut(elektro magnet da bude sa gornje strane)
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
I ja bi ti preporucio stranca. Dobrog BX-a mozes da nadjes za male pare. Samo prebacujes lim sa brojem, (to je makar lako kod francuza, nije na zaebanom mestu), a motor mozes da carinis za 100-200EUR (bey skidanja sa auta, samo das broj agenciji koja ti sve to zavrsi)
kad se el.ventil za benzin ..stavi pre pumpe ..tada tako nesto tesko da moze da se desi...i naravno da je el.ventil pravilno okrenut(elektro magnet da bude sa gornje strane)
Ako ga stavis pre pumpe, pumpa ostaje suva i crkava u vrlo brzo, dosta kola uopste nema povrano liniju i to je normalno, a orijentacija ventila je vec pitanje za sebe, pravi ventili nemaju gore i dole
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Chitam temu vec ova dva dana i ne znam sta da napishem,jer u sustini nista nece pomoci...niti vratiti auto...
Prisustvovao sam dvaput spasavanju pozara na autu i to uspesno...
Jednom sam ja pomogao nekom choveku kome je iz chista mira na semaforu poceo da curi benzin,ali nije doslo do zapaljena.Na kraju sam ga oterao u PM jer on pocheo da spasava sebe i tastu,a dete od 7-8 godina ostavio u kolima...
Sve u svemu,ne bi bilo loshe da svi posetimo sledeci link...
Tuzno je to sto se dogodilo auta nema ali za utehu je to sto si ziv i zdrav...
Kao sto rece Brick sad treba traziti tacan uzrog havarije.
Ne znam kako je LPG instalacija odradjena ali nejcesce auti sa gasnom instalacijom gore zbog benzina. Kakvo god benzinsko crevo ugradio (skuplje ili jeftinije) posle ugradnje auto gasa ono krace traje (ne protice benzin kroz njega pa samim tim ne hladi se dovoljno vac crevo samo prolazi kroz cikluse velikog zagravanja i hladjenja sto automatski dovodi do zamora materija) laksi je slucaj kada auto ima preliv posle pumpe (a pre karburatora). Inace ja za prevenciju govorim ljudima da kod mene dolaze bar jedanput mesecno (tako je i meni cista glava i ne moram da mislim) nije mi tesko da odvojim malo vremena za tu kontrolu, takodje savetujem ljude da posle moje ugradnje izvrse i atest, tako celu stvar cinim bezbedniju (inace retko ko mi dolazi tako na te preglede, ljudi su cudo). Ja do sad imam iskustvo od cetiri godine rada sa auto gasom i ja mislim preko 800 odradjenih auta (radim na kvalitet a ne na kvantitet) i moram reci da je jedno "moje" vozilo gorelo: Volkswagen Transporter `93 godiste bokser motor jedan jednogrli karburator hladjenje motora vodom. A sledece se desilo: kao prvo vlasnik auta je munjevito odreagovao i neznatna steta je nastala (istopljena izolacija na tri kabla i plasticno vakum crevo koje ide na servo, srecom samo to) vlasnik je sam posle pozara pregledao vozilo i nasao da je dolazno crevo posle rezervara a pre pumpe bilo skroz satrulilo pa je tu cureo benzin, e kako je razvodnik od pumpe udaljen svega 2, 3 centimetara jasan je uzrok pozara...
Inace Citroen BX 1.6 (ne znam koji si ti imao) ima mnogo po meni konstruktorskih gresaka npr. benzinska pumpa je direktno iznad svecica i na svega par centimetra je udaljena od svecice i od kabla, benzin bez obzira cureo li na crevu ili na pumpi na tom autu moze veoma lako da izazove pozar (nazalost ali takva je istina a i stvarno vazi ona izreka "cuvajte se jugoslovenske politike i francuske mehanike") i da ne nabrajam druge nedostatke tog vozila.
Bilo je na vestima na studiju B. Desilo se kod petlje. Iako mi je najiskrenije zao sto se desilo, pomislio sam u momentu kad sam video da je ovaj slucaj najbolja reklama za ugradnju plina. Boca je ostala netaknuta sto je, mislim, Aladin pomenuo na kraju priloga.
I ja bi ti preporucio stranca. Dobrog BX-a mozes da nadjes za male pare. Samo prebacujes lim sa brojem, (to je makar lako kod francuza, nije na zaebanom mestu), a motor mozes da carinis za 100-200EUR (bey skidanja sa auta, samo das broj agenciji koja ti sve to zavrsi)
Drz' se, nek' je glava OK... Ostalo ce se srediti...
Ovo gore nije "najpostenija" varijanta, ali extremni dogadjaji zahtijevaju extremne mjere... I ja sam cuo za ove varijante sa "strancima", te mislim da bi bilo dobro da ti neko odavde, bolje upucen u konkretnu problematiku, da savjete za legalizaciju... Po mogucnosti na PP, da se neko prerevnostan ne bi nasao u drzavnoj upravi...
Stvarno mi je zao da cujem da je nekome u Beogradu izgoreo auto i da se nije moglo pomoci, jer taxisti po pravilu moraju da imaju aparat i nisu jajare da ga stekaju.
Originally posted by -Miki-
Eee u pm zao mi je druze necu da pametujem kako, zasto, ko je kriv nema svrhe jbg....
Ako je za utehu ostali su ti papiri od auta pa s obzirom da ti je auto nesrecno izgoreo mislim da imas pravo da uzmes stranca (za male pare) i uradis p.u.s. raspitaj se malo o tome. Jel izlazila policija ? zapisnik ti je obavezan za to. Ako neko ima stranca bx od clanova foruma moze da ti se javi pa se dogovorite.
Poslusaj sta Miki predlaze mislim da je ok predlog. Stranca mozes naci i po otpadima i da za relativno malo para opet imas ok auto. A ako ne budes mogao gore navedeno kao sto Miki savetije postoje i drugi nacini ali o tome na pp.
Prava tuga. Pogotovu sto si se trudio oko njega. Ali jbg. svi mi koji vozimo Citroena smo tome potencijalno izlozeni. Ne znam zasto, ali nikad nisu znali da naprave dobru instalaciju. Mom prijatelju je pre 20 dana izgoreo XM, upalio se kompjuter (ili bar nesto odatle).
Po Uputstvu Supa (PUS) i on se legalno dobija bez ikakve mucke od mup-a u slucajevima kad je doslo do udesa (bilo koje vrste ) i gde su brojevi od motora ili sasije su osteceni i necitljivi . Obavezan je zapisnik o havariji od mupa a nakon toga kad se auto popravi u slucaju ostecenih brojeva na vozilu ide se u mup gde njihovi tehnicari ukucavaju nove brojeve i oni se legalno upisuje u saobracajnu dozvolu i pored njih stoji PUS da se zna da su brojevi ukucani ali legalno. Ne znam bas celu proceduru do tancina ali otprilike tako ide i zato sam predlozio da aladin ode do mupa i raspita se oko toga a ne do carine oni nemaju nikakve veze sa ovim slucajem.
Da rezimiram , uzmes zapisnik od policije , kupis stranca sa necitljivim brojevima :-) na motoru i skoljci i tako odes sa tim autom da ti urade nove brojeve jer ti si popravio svoj stari auto i ofarbao itd ali su brojevi osteceni pa oni moraju da ti dodele druge i to je to
Zaboravi carinu za sve inf. pitaj u mupu (naravno stranca izostavi heheheehe samo sta nakon poravke dalje sa ostec. brojevima)
Bio sam danas u Beogradu i mislim da sam video taj auto ako je to izgoreli crveni citroen onda sam ga video ispod gazele na petlji, i najezio sam se kada sam video olupinu.
Verovatno vecina zna,ali ajd` da se spomene:ako se ne daj Boze nekome zapali auto i pocne da gori u motornom prostoru a imate aparat za gasenje kod sebe,nemojte haubu odmah potpuno otvoriti.Treba je otvoriti sto manje da vatra ne dobije odjednom mnogo vazduha i plane jos vise.Znaci,sto nize haubu i aparat pod nju!
Comment