To je generalno problem kada se motor zapali. Otvaranjem haube, velika kolicina vazduha pocinje da strujii vatra se lako rasplamsava! Sekundi su u pitanju i treba poceti sa prskanjem sto pre!!!!
Stvarno mi je zao da cujem da je nekome u Beogradu izgoreo auto i da se nije moglo pomoci, jer taxisti po pravilu moraju da imaju aparat i nisu jajare da ga stekaju.
Preko 11 godina sam bio taxista 7-8 puta sam gasio tudje aute, naravno da nikom nije zao sto je ispraznio aparat jer je spasio neciji auto, a mozda i zivot. Za Beograd ne znam, ali u to vreme (taxi sam ostavio 1999) u Subotici nisu naplacivali punjenje aparata ako je ispraznjen tako da je gasen pozar, trebalo je samo imati registraciju vozila koje je gaseno, mada mi ni to nisu nikad trazili.
I danas nosim u autu aparat za gasenje pozara, pored njega su i debele kozne radnicke rukavice da se pokusa skinuti kabel sa akumulatora.
pa kako da vidim gde da gasim , a i na bmw-u se hauba sama otvori uz pomoc hidraulike
Ukoliko je moguce,malo podignes haubu,zaviris(na to ces potrositi sekund dva) i onda gasis.
Doduse,lako je sad ovde filozofirati.Treba se snaci u tom trenutku...
Ovde u KV-u zapalila se jedna Lada Samara sa ugradjenim auto gasom ali opet je benzin bio krivac (dolazno crevo goriva je puklo i benzin je cureo na razvodnik) srecom steta nije velika...
Inace sada se javljaju najcesce zajebancije oko toga (dugo se vozilo na plin a sad dolazi hladno vreme pa ljudi prebace na benzin a nisu proverili sve pod haubom i eto zajebancije, znaci ljudska neodgovornost je u pitanju) zbog toga skrecem paznju prvo proverite pa onda vozite!
Evo ovako, sad nemogu da budem pametan, ali recimo ja sam prisustvovao kad se jedan maruti zapalio, bilo je nekoliko aparata i veliki i mali, ali nije moglo da se pridje jer nije mogla hauba da se otvori. Ja ipak mislim da je bolje da se otvori i to da se odmah podglavi shipkom i onda ispucas svoj aparat ako ne pomogne onda bezanija
Prah je lakse naci (vjerovatno je i jeftiniji ) od CO2 aparata...
-0.5 kg je definitivno premalo, a i takvi se prodaju, mada vise lice na sprej nego na PP aparat...
-1 kg minimum koji moze pomoci...
-2 kg je malo veca i skuplja varijanta, ali ima duplo praha... Ko si ikako moze priustiti ovu velicinu, neka ne ide na manju... PREPORUKA
-6 kg je vec preveliko pakovanje, barem za normalan putnicki auto, a ima sasvim dovoljno praha za poveci pozar... Mozda kod nekoga u kombiju, posto tamo prostor obicno nije kritican...
Vazna je i laka dostupnost, jer nemas nista od toga da ti je na dnu prtljaznika, ispod kompletne fasunge, ili prtljaga za mjesec dana na moru... Dakle pri ruci...
Aladine, zao mi je sto se desilo to sto se desilo, ali vazno je da je glava na mestu. Ako se ne varam, ja sam taj BX video u Zelezniku. Inace ja stanujem u Zeleniku i vozim BX 1.9 na plin. Ako ti treba neka pomoc u nabavci nekog auta, javi se. Imam prijatelja u Zarkovu koji ima servis za Citroena, servis MILICEVIC, mozda si cuo za njega. Ako nesto treba, bicemo u kontaktu. Pozdrav.
Kupio drugog BX-a! I naravno ima ugradjen plin..... Nisam mogao da biram, u pitanju je BRC uredjaj sa bocom umesto rezervnog tocka. Danas idem po aparat!
drago mi je Aladine....a sto se tice BRC ja ga imam i nemam nikakvih zamerki,on nije nista losiji od Lovata( ako ti je neko ispricao tu pricu ).
ako budes raspolozen baci neku slikicu...i dali si nesto uspeo da spasesh sa bivseg Citroena...
sa srecom da ga vozis!!
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment