Meren je pritisak na railu i kad se da kontakt pritisak ode na nesto preko 3 bara a onda naglo padne na 0.5 pa je majstor zakljucio da je regulator.
Alfa Romeo 147 - po šesti put zaražen virusom
Collapse
X
-
Danas kupljeni delovi, pumpa i crevo za klimu za koje mi je letos klimadžija rekao da pušta freon.
Problematična pumpa:
Izvađena iznenađujuće lako ali je zato vraćanje zadalo nešto više problemaStara i "nova" pumpa:
Pola sata i nekoliko desetina psovki kasnije auto pali opet na pola klučaIsproba sam ga na benzin, bežali su ljudi po ulici
Ali sad sam bar siguran da je "nova" pumpa dobra
@Zoran
Dobra je ta ruska fora ali mislim da to u ovom slučaju ne može. Enivej platio sam pumpu 40€ i izgleda da sam rešio problem. Videćemo u narednom periodu.
Comment
-
-
Hvala.
Probaću rusku varijantu obzirom da polovnu koju sam kupio nije predviđena za moj auto i ne daje korektan nivo goriva
( uvek imam benzina trećinu rezvoara) ali radi.
Vozim i onako na plin tako da nije pod moranje.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Pre jedno mesec dana desilo se ovo:
Kupljena je druga kvaka i danas zamenjena, ali nisam uspeo da ostavim bravu sa svog auta.
Na kraju je ispalo skoro sve ok. Nisam uspeo da zakacim drugu sajlu koja pretpostavljam sluzi za otkljucavanje jer je previse zavucena i ne vidi se. Ako mi crkne akumulator ili baterija na kljucu s....o sam se
Jedna zanimljivost, kvake na mom autu su plasticne a ona koju sam montirao je metalna
Comment
-
-
Ako malo pogledaš automobile koje sam do sada vozio i koji su ovde predstavljeni jedini dizelaš je bio u mom vlasništvu cela 2 mesecaPomalo počinje da me zamara ta priča o dizelašima i benzincima, valjda ljudi nemaju pametnija posla nego da mene ubeđuju da vozim dizlo
To je skoro isto kao kad bi pokušao da me ubediš da navijam za Zvezdu a ne za Partizan
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostAko malo pogledaš automobile koje sam do sada vozio i koji su ovde predstavljeni jedini dizelaš je bio u mom vlasništvu cela 2 mesecaPomalo počinje da me zamara ta priča o dizelašima i benzincima, valjda ljudi nemaju pametnija posla nego da mene ubeđuju da vozim dizlo
To je skoro isto kao kad bi pokušao da me ubediš da navijam za Zvezdu a ne za Partizan
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Nelson View PostNe nego tvoje oduševljenje kratko traje. Kratko kao i svaka benzinska Alfa.
Jedino mi je žao što su cene registracije nenormalne pa nisam imao priliku da kupim sebi V6 ali možda bude i to jednog dana.
Comment
-
-
Auto je posle par dana skinut sa oglasa i trenutno nije na prodaju
Elem postojao je problem sa rucnim otkljucavanjem jer kad sam menjao kvaku nisam uspeo da prepakujem originalnu bravu a nisam uspeo ni da zakacim zicu koja sluzi za manuelno otkljucavanje tako da je ostalo jedino da se auto zakljucava i okljucava na daljinski. Odlucio sam da to resim pa sam opet otisao na plac gde sam kupio kvaku i uzeo sam i originalni kljuc sa macem:
Skinuo sam ponovo tapacirung i kvaku i uz par saveta Mirka sa auto otpada i malo muke uspeo sam da namaknem zicu za manuelno zakljucavanje i vratio sve na mesto. Planiram da napravim jos jedan kljuc sa ovim macem da imam i njega u rezervi. Uglavnom sad je sve reseno i eliminisani su eventualni problemi sa otkljucavanjem
Comment
-
Comment