Sta mislis i kakav ti je osecaj u 159 i mito posto maltene nisu fiat-alfa vozila vec neke gm mutacije ?
Alfa Romeo 147 - po šesti put zaražen virusom
Collapse
X
-
Nisam imao priliku da vozim nijedan od ta dva auta, več samo da sednem za volan tako da ne mogu baš da iznesem neko mišljenje. Kod 159 mi ne odgovara to što imaju samo jedan motor koji može na plin a i u toj varijanti najčešće je klot oprema tako da 159 ne razmatram za ozbiljno. MiTo je previše mali auto za moje potrebe tako da me u suštini ne interesuje. Najradije bi Giuliettu ali nema se para za to
Comment
-
-
ne znam odakle ti to za mito i 159 . to može da se kaže naprimer za grande punto koji je zajednički projekat sa opelom corsa D.ili za fiat Croma koja ima nekakve sklopove od krajslera valjda ,koji je Fiat na kraju i kupio. mito je radjen na platformi grande puta,u tim je i gabaritima.pa tu nešto i može možda da se kaže. ali 159 ne bih rekao.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
e to nisam znao,ali vise manje sve fabrike dzoraju delove medjusobno.pola automobila najrazlicitijih marki ima isti komplet zadnji brisac ko moj GP na primer.i ko zna sta jos,sto se nevidi.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Danas je Alfica bila kod cika Tome na servisu. Zamenjen je pk kais sa rolerom i spanerom posto smo to preskocili prosle godine kad je menjan zupcasti i vodena pumpa. Zatim je zamenjen levi homo zglob i zd lezaj, kao i obe gornje viljuske. Sve ukupno 27 tisuca delovi i ruke.
Ostalo je crevo klime koje sam kupio pre 3-4 meseca i nikako da se nakanim da to zamenim, zadnji lonac koji je spolja truo mada ne prdi kao i udarac od hidranta koji je konacno dosao na red.
Elem spremamo se polako za jos jedan put do Sitonije
Comment
-
-
Godišnjica
Red je da obeležimo nekako dvogodišnjicu našeg druženija, makar i simbolično
Pune dve godine i nekoliko desetina hiljada km kasnije, preciznije 30000, vreme je za sumiranje našeg druženja. Elem uloženo je u auto oko 1500e ne računajući redovne servise i registraciju. Nije uošte malo ali obzirom da ja volim da je auto u stanju za duže putovanje u svakom trenutku nije ni tako strašno. Od kvarova (tu ne računam potrošne delove kao što su gume, pločice, akumulator...) bio je hladnjak vode, crevo klime, remont alnasera (koji je bio preventivan ali neophodan), ležaj zd točka, levi homo zglob, gornje viljuške, zadnji lonac (takođe preventivno, po rečima majstora nije morao još da se menja) i nov prednji deo plinske instalacije. Ostalo su delovi koji se inače menjaju na nekoj km. Dosta je urađeno na autu ali obzirom da je star već 13 godina i da ima ko zna koliko km iza sebe nije ni čudo. Znam da će neki reći da je to previše, možda i jeste ali šta da se radi.
Sledeći vikend ili onaj posle njega radimo redovan mali servis i nakon toga redovan servis plina. Nakon toga putujemo po treći put na Sitoniju a onda ćemo već videti od finansijaRealno je već predugo kod mene
Last edited by sErGiO; 21.05.2019, 07:44.
Comment
-
-
Tuga je što u poplavi ovih sa placeva ne možeš dobiti relne pare za normalan i održavan auto.
Biće tu i sedmi put koliko vidim
Comment
-
-
Comment
-
Comment