Daleko je Doha, Inđija outlet...
Fiat Idea 1.4 16v
Collapse
X
-
[QUOTE=
Odmah sam oribao sve plastike koje sam skinuo, može se videti razlika.
[/QUOTE]
Ovo nisi morao da napišeš, baš smo mislili da si ih vratio kakve su bile"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Comment
-
-
Sređivanje farova
Juče i preključe imao malo slobodnog vremena pa reko ajde.
Sredio sam farove, nisam više mogao da ih gledam. Nisu matirali, izgledali su pristojno sa par metara ali kada se pogleda malo bolje tu je gomila pukotina od sunca.
Stanje na početku:
Pa priprema:
Krenem redovnim postupkom p400 vodena pa redom do p2500 , pa mašinski trizact p3000 i p4000.
Međutim pukotine su bile toliko doboke da nije bilo šanse da sa p400 odu dole. Posle izgubljena 4 sata završim za prvi dan.
Drugi dan:
Označio mesta koja nisam uspeo da skinem i pređem na agresivniju smirglu p180 pa ponovo se redom do p4000 trizact.
Mesta koja nisam uspeo da rešim sa p400 (mogao sam ali bi mi trebalo tri dana).
Ovako far izgleda posle p180 (vodena)
Ovako posle 2500 vodena
Oruđe
Desni p2500, levi p4000 trizact
Radi se prvo vunom
Posle prve ruke
tragovi sa migavaca polako nestali (ima ostataka paste, ne zamerite)
I na kraju to izgleda otprilike ovako
Vidim da je ostala ponegde koja tačkica ali ovaj put toliko , stradale mi ruke od vodene smirgle.
Ako neko pita što nisam mašinski, e pa zato što je jedan trizact oko 300 din pa pomnožite to sa 7-8 različitih finoća vs list običnog koji je 26 dinara. (btw imao sam trizact p3000 i p4000 pa sam taj deo sa ekscentričnom šlajfericom uradio).
Paste AM Powercut plus i visomax vuna, i menzerna FG 400 sa medium cut sunđerom. Zaštita carnauba vozak (AM EZ wax).
Cena, meni koji imam paste , oko 200 din šmirgle, jedna krep traka i to je otprilike to. I da, dva popodneva, a to je najskuplje.
Comment
-
-
-
Nećeš ih lakirati, nego samo redovno voskirati ? Meni sledi isto na novokupljenoj Giulietti, možda neću morati sa 180, nisam ni znao da ima tako gruba vodena..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment