A kad njemu pukne svecica, ko placa naknadne radove/troskove? Ti ili on?
Po sedmi put zaražen virusom - Alfa Romeo 166 TS
Collapse
X
-
-
-
h
Ukratko kad ispusti antifriz iz sistema sipa destilovanu vodu sa nekim aditivom za ispiranje, pa onda pusti motor da radi neko vreme. Nakon toga ispusti vodu, pa opet sipa, ovaj put čistu destilovanu vodu, pa upali auto i tako sve dok ne izađe čista voda. Tek onda sipa novi antiftiz
@Hermes
Nisam ga to pitao.
Comment
-
-
To je vise retoricko pitanje....i da i ne mogu biti odgovori, svaka strana ima svoje argumente.
Verovatno je bolje sam da ih menjas, kad s****s nesto, znas ko je kriv 100%
Comment
-
-
Neplanirano imam slobodnog vremena pa rekoh da iskoristim. Počelo je rasturanjem gepeka u cilju da se malo opere i u****:
A onda sam pronašao kablić koji vodi od centrale parking senzora do pištalice pa sam odličio da pronađem gde se šta nalazi i tako prateći kablove odšli smo do ovoga:
A ispod zadnjeg sedišta samo što nema kineza
Onda sam odlučio da operem i zadnje sedište:
Nakon pranja i brisanja, sedišta su namazana sredstvom za negu kože.
I na kraju malo radne atmosfere:
Sledeći put vadim prednja sedišta kako bih oprao i njih i tepih i centralnu konzolu
BTW nerviraju me parking senzori jer pište bez razloga a i ponekad ispuštaju čudne zvukove. Testirao sam ih danas i u principu sami senzori rade. Kad primaknem ruku bilo kojem od senzora oni pište ali pište i kada nema ničega. Koja je optimalna visina da se postave senzori na branik? Kod mene su postavljeni na oko 42 cm od tla.Last edited by sErGiO; 23.03.2020, 20:46.
Comment
-
-
Ne bi ti meni auto u****vao da si pita... Danima bih ga sastavljao posle...
Comment
-
-
Comment
-
-
Moglo je to na taxiju bar još 80k kilometrića
Comment
-
-
Za tu belu plastiku, najbolje rešenje ti je tzv magicni sundjer, imaš ga u dm-u oko 200 din je 6 kom. Moze i za kozu ali vodi računa da ne preteras da ne skine boju. Pise na pakovanju schmutzraidierer. Moze sa običnom vodom , da bude osrednje vlažan i udri. Troši se prilikom upotrebe, veruj mi nema boljeg i jeftinijeg rešenja. Još ako imaš neku hemiju za dubinsko ...
Comment
-
-
Znam na šta misliš, koristio sam takve sunđere kad sam prao zadnja sedišta. A koristiću ih i danas za prednja. Samo što ih ja kupujem u Woby HausuProblem sa plastikom na centralnoj konzoli, ispod menjača je što bi morala da se ofarba jer je oguljena na mnogim mestima i izbija crna boja koja je ispod pa deluje prljavo, a u stvari nije. Što se tiče hemije nabavio sam skoro Sonax Multistar i zaista je jako dobar.
Comment
-
-
Comment
-
Comment