Renault 25 Baccara, beauty or what...?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Duke
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2006
    • 753
    • Urbs Naissus

Ipak, nisam, iz mnogo razloga kojima ne bih smarao auditorijum... Da jesam, vec bih najavio na sva zvona...

Na tvoje pitanje, u vezi klime, odgovor je-da, moze. Potrebno je nabaviti nosac kompresora i staviti kais za kompresor. Nije najlaksa stvar na svetu jer izgleda da je mesto za kais kompresora na trostrukoj remenici po poziciji IZA zupcastog kaisa sto znaci razubljivanje i bla, bla... Ko razume shvatice. Pritom, mozda se nosac mora napraviti kod strugara, pitanje je da li bi mogao da ga nadjes ovako.

Sto se tice funkcija, moras da preselis kompletnu senzorsku instalaciju iz modela od 2.0 + kompjuter tj, ECU... Nije mali posao, ali ko ume (a to nisam ja, niti ti ) zna sta treba i moze to da uradi...

Podrazumeva se da uz motor ide i menjac. S tim sto u 2.o ide suvo kvacilo na sajlu, a 2.2 i nagore nose hidraulicna kvacila. Mada, moguce je izvesti da ostane hidraulicno kvacilo i kod 2.0.

Opet kazem, ako nadjes majstora koji hoce ovo da radi, on zna sve ovo sto sam ti rekao, a ako ne zna - onda kod njega i ne treba raditi...
    "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• El Radisa
      CBC Veteran
      • 06.12.2006
      • 101
      • Sabac

dacu vam ja broj majstora da to odradite... moze 2.0 da se ubaci, moze i 2.0 sa klimom.. nije frka.. ja sam ubacio kod mene manuelni menjac jer je automatik crk'o i posle par dana sam imao udes tako da sad blejim peske.. bem ti srecu..
      DUke, aj pitaj tog svabu da mi proda turbaka
      Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

Jes', da ti ga proda, pa da ubijes i njega jos isto popodne. Nema nista od toga, dosta ti je sto si ubio vec dve 25-ice. Ne dam.

Zezam se, naravno, ali od ove kombinacije zaista nema nista, jer je stavio svog dizel turbaka na prodaju, jer su u Shvabiji zabranili voznju dizela koji nemaju valjda euro II po gradskim sredinama, sto prakticno znaci da mu je dizelas neupotrebljiv. V6 Turbo je ostavio sebi kao glavni auto... jebga... (a i nije Turbo Baccara vec obican - sta ce ti takav...?)

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

@El radisa

E toliko smo te smarali sa tim slikama i na kraju nisi postavio.Kolika je steta na autu?

Comment

• Rocky G60
            CBC Senator XXL
            • 11.02.2008
            • 700
            • BGD - Dedinje

ja sam pre nekih 4god.imao R25 evo par slicica
            vozite vagena,noge dizite na ramena...

Comment

• El Radisa
              CBC Veteran
              • 06.12.2006
              • 101
              • Sabac

e pa jeste me smarali, imate moje klipove na YOUTUBE.. a do tada nista jer mi je u medjuvremenu crko hard disk na kome su mi bili svi moguci i nemoguci podaci, znaci od kad imam komp od tamo neke 97me bilo je na tom hardu.. i rikn'o je.. mislim hard je noviji ali se prebacivalo.
              uglavnom sad treba i tu da platim reparaciju harda u bg.. nekih 200e da mi povade sve.. a stvarno imam dosta slika svojih porodicnih zbog kojih mi je najzalije..
              inace, nisam ja bio kriv.. naravno.. vozio sam i preticao lika koji je izvrsio skretanje u levo a pri tome nije pogledao .. ja sam vec bio u preticanju na pola njegovog auta skoro a on je bio malo pijan (0.80) i dum tras.. i kako stoje stvari u ovoj drzavi, to se desilo u Zrenjaninu, zapisnik mi je kasnio 2 meseca (pored toga sto sam momentalno platio 800din za zapisnik) i u zapisniku stoji - El Radisa kriv 100% i terete me krivicno clan 289, stav 3 u vezi stava 1. KZRS.. tako da ono od odstete nista.. a sto me terete krivicno, pa ovaj je sutradan uzeo advokata povukao neke veze ovo ono i napisali su da je bio u bolnici istog dana primljen u bolnicu u 6 popodne.. a ja bio kod njega ispred kuce do 10 uvece.. nije covek isao nigde.. zemljo srbijo.. na autu je otisla hauba, branik, desni far, desno krilo, desno potkrilo, maska i vezni lim.. kosevi su normalno i normalno sam ga doslepao kuci. mehanika je sva u redu, hladanjak isto.. za popravku mi treba cirka 500-600e, posto sam nasao delove i majstore i sve.. al isplativije mi da uzmem nekog stranca pa da imam delova, nasao sam extra stranca ovde u sapcu za 900e al nemam kinte .. sto je najgore nemam para ni za delove i popravku.. tako da on stoji.. jbg..

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

@rocky G60

Koja je tebe muka naterala da se unesrecis sa tim coradom pored te 25-ice?i jos je v6.

@El radisa

Jbg samo polako sad sta mozes,aj baci slike u trenutnom stanju u tvojoj temi ako mozes zbog kompa,slikaj i unutrasnjost,opet te smaram.

@Duke

izvini na off-u

Comment

• Rocky G60
                  CBC Senator XXL
                  • 11.02.2008
                  • 700
                  • BGD - Dedinje

El Raisa,jel si ga preko pune preticao?

Milorade Rendza ili kako su mu tepali "tenk" mi je na auspuh potroisio mnogo mnogo para,a da ne pricam o registraciji,mada bio je perverzija,niko nije verovao da jer auto 90god sta je sve imao unutra,cak me jedna riba pitala gde ti je onaj Kadilak,u gradu nocu,znaci bez guzve da se vucem ko baba trosio jew 13,5l da nepricam u guzvi . . .

Comment

• Milorad90
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2007
                    • 975
                    • Beograd

Zato ja kad dobijem na lotou kupujem sa 2.0 txi.

Perverzija od auta,moj san,90 godiste a ima i sada neke stvari sto noviji nemaju.

Comment

• Rocky G60
                      CBC Senator XXL
                      • 11.02.2008
                      • 700
                      • BGD - Dedinje

Mogao sam ja da ti prodam mog za male pare...

Comment

• El Radisa
                        CBC Veteran
                        • 06.12.2006
                        • 101
                        • Sabac

Ma nisam preticao preko pune nego je fora sto je bilo skretanje u levo koje ja nisam video od dalekovoda.. a i nije obelezeno skretanje.. a i nisam iz tog grada.. ma skroz specifican udes..Ima li ko da je zainteresovan da mu treba stranac 25ica??? V6 motor? da uzmemo po pola ili kako vec da se dogovorimo.. npr Duke ili neko..? IMam ovog za 900e odlican je, 90.000km presao, svajcarac..V6 Injection bez koze i tempomata, ostalo sve ima.

Comment

• ljubamih
                          CBC Član
                          • 28.12.2007
                          • 49
                          • A'dam

Evo ti jedan kandidat za tvoj sledeci auto Laguna

PS: Ja sam razmisljao da ga uzmem za sebe da se nauzivam sa V6 makinom - ali razum je prevladao...

PS: Auto ti je prva klasa - stvoren za uzivanje...

Comment

• Duke
                            CBC Senator XXL
                            • 16.01.2006
                            • 753
                            • Urbs Naissus

Laguna je sjajan auto, ali nazalost pretesan - nema sanse u odnosu na 25-icu. Ako si momche koje se shvrchka neobavezno, to nije neka zamerka. Ako si porodican covek koji vozi, decu, teret i shiru (a i tezhu) rodbinu - ovo je nezaobilazna stavka kad shmekash neki auto...

Nego kad vec OFFirate u mom dvorishtu, jel ima neko ideju gde da nadjem neko polovno a ispravno loveco kompjuterche - stari tip? Stavicu sliku o kome se radi malo kasnije. Moje je crklo usled nekog strujnog udara (step motor radi!) i potrosnja me ubi. Bio sam do Uzica u petak, i stuko mi je preko 65 litara na tom putu, realno bi bilo oko 50...

Comment

• Duke
                              CBC Senator XXL
                              • 16.01.2006
                              • 753
                              • Urbs Naissus

Da mlatite praznu slamu, stojite u redu - a kad vas covek pita nesto konkretno - nema nigde nikog

Daklem, ovo se trazi - ima'l ko ideje gde da nadjem? (zastarela tehnologija -stari tip - novo ne moz' kupit' ni da oces...)

Valjda se sad bolje vidi...

Comment

• deki-ascona
                                Bio nam je drug! RIP
                                • 10.04.2007
                                • 2118
                                • NI , Trosharina

ne mogu da razaznam ono plavo na dnu nalepnice, cini mi se da su neki brojevi.
                                Aj napisi samo te brojeve pa cu kad podjem na posao da pogledam kod onoh plinadzija izmedju troske i n.banje , ima ih trojica sa reklamama "Lovato".

Posto radim od 13, imaces informaciju u 13.05
                                Originally posted by Valent Vudriga
                                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
                                X