Danas sam sobalio lični rekord moje stare dame, na jednoj kraćoj nizbrdici mi je brzinomer prebacio 205 km/h na par trenutaka...
Renault 25 Baccara, beauty or what...?
Collapse
X
-
a bre duke, ja sam sa automatskim menjacem obilazio novi bmw serije 5.. brzina bila 220km/h.. ugravirana je 25ica 240km/h i garantujem da puni!
pa turbo dizel ide 220km/h...
(vozio sam na plin 220km/h)Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
-
a evo i moj profil na youtube.. ima 5-6 snimaka, na njima sam se bas potrudio da se auto vidi, sve funkcije kako koja radi unutra-spolja, motor itd..
koment ostavite tamo.. a moj auto se sutra farba, posle sledi sklapanje (ja ga sklapam, limar je odradio posao) i nakon toga ce biti tema specijal..
Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
-
@ El Radiša
Hm, bre druže Radiša, ne preteruj. I ja volim Reno, i pogotovo 25ice, al' ovo su bajke. Taj BMW sigurno nije vožen koliko može. Brzina, kako neko pametniji na forumu reče, je direktna funkcija snage. Konji = brzina i tu nema mnogo filozofije (dobro, ima malo aerodinamike). A, npr. stara BMW petica sa motorom 2.5 24v ima 192 konja, naspram tvojih i mojih 150 tako da ti (i ja
) nema tu šta da tražimo. Stock max brzina šestaka je 205-210 km/h kako gde nađeš u literaturi. Turbo dizel, što prebaci 185, poješću ga sa sve turbinom. Turbo V6 sa 205 konja može da dobaci okolinu 240 otprilike i to je to.
@ Milorad 90
Ovo jeste bilo na benzin. I mogao je još malo da se forsira, ali za auto koji se već 19 godina kotrlja drumovima, sa oko čerek miliona pređenih kilometera na cajgeru – držim da je ovo pristojno. Daleko od toga da mu ova brzina prija – ne motoru, nego ostatku auta. 160 u svako doba
, a ovo... Ovo i jeste bila proba i produvavanje indžektora – nikad ne bih stavio svoju porodicu u auto i ponovio to.
Za parenje očiju idi na www.renault25.com da vidiš šta ljudi voze. Ovo moje je krš."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
eeee, ma nisam rekao da sam se trkao covece.. nego ga obilazim i snimam, svajcarac, bmw 5ica.. obilazim ga ja sa 220km/h a on je isao mozda 200-210.. i u tom trenutku kako sam ga obisao on mi pali 4 zmigavcaverovatno je bio komentar : ludi srbi..
eeeeee bre duke, ajde dodji u sabac da te provozam u baccari sa ubacenim turbo dizelom, rebult totalno... 2 akumulatora220km/h puni.. (nije moja, od mog majstora)
fabricki podaci su tacni, naravno.. za fabriku.. pa i za v6 turbo valjda kao max speed 220.. a on ugraviran 260, i toliko i ide.. moja je sa automatik menjacem isla 220 na malo ispod 5k obrtaja, manuelni nisam testirao, videcemo, mada kratak je.. u 5tu ubacujem sa 180km/h i golf mk 5, 2.0fsi ostaje iza menetada ga preticem, a do tad je ispred ..
to sam se trkao u sapcu na obilaznici nekoj, al na auto-put nije terana, tako da ne znam max speed sa manuelnim..
inace, moja prva voznja u 25ici je bila tamo negde 2003ce mozda, stara 25ica, TX, 1995 kubika.. kum i ja idemo u leskovac, 200km/h auto-putem na plin.... a fabrika mu kaze da ide 180..Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
-
Comment
-
-
isti si ja.. i ja sam malo stariji od tebe.. 4 godine.. sto volim kad se neko ovako mlad nalozi na ovaj auto, ja sam ih nalozio dosta..
sto manje golfista to bolje po ovu zemlju
taj turbo dizel je stock, samo sto ga je on sredio, izvadio motor, sredjivao sve, turbinu, stavio mu hladnjak iz rakovice(naruci covek u IMR hladnjak, sa sve hladnjakom za klimu, 10.000din sa sve dostavom i mogu vam reci da izgleda bolje i cvrcsce (bakarni je) od obicnog).. jedino taj hladnjak ajd kao sto nije stock.. i da, ima dva akumuluatora, da bolje pali zimi
- triper
inace taj turbo dizel motor ti je isti motor koji ide u grand cheeroki tih godina, sraf na sraf.. i mnogo mi je mocan, ne volim dizele, al on mi je bas mocan.. trosi kad ga guras 7-7.5litara D2 i to bas kad ga ubijas..Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
-
Taj td ima 2068ccm, i 88 konja jer tako?
Inace ja sam se vozio u takvom prvi put,turbo dizel prepakovan u baccaru sa crnom kozom.A taj osecaj necu nikad zaboraviti,auto samo pliva,tih,udoban,ogroman,sve na dugme,ma reno jednom recju.
Ali mi stvarno cudno to da toliko ide,nesto je tu cackano garant cim ide on 220 kmh.
Fabrika propisuje max speed za njega 172 kmh za taj motor od 66kw.
Kad nekom kazem da mi je to omiljeni auto,san, pola ljudi ni nezna kako r25 izgleda ni koja je marka,nista,ne obavesteni ljudi.Svi se loze na neke gluposti neke tdi-eve,gti,gsi,i ostale zujalice.
A imam vec jednog renoa u familiji r21.
Comment
-
-
pa oko 90ks.. ne znam kubikazu tacno, znam da je nesto preko 2000.. da da 90ks kad najuris ide 220.. pa pazi sve zavisi do menjaca, ja koliko znam ovo je regularan motor a i menjac.. original, samo sto je on to vadio sve, imao viska vremena covek, vadio i preradio, otvarao motor, skidao turbinu, cistio , stelovao.. nikakav chip tuning
jedino sto nije fabricki je taj novi hladnjak koji su mu uradili u IMR po narudzbini, nazvao lepo i pitao jel moze hladnjak za r25 i to je to..
ima i klimu i sve, ima jedan ventilator koji je direktno povezan na radilicu pa non stop vrti i gura vazduh u hladnjak, i dva plasticna ventilatora napred koji se ukljucuju po potrebi i kada je klima ukljucena. Nije on nista posebno u startu ali zaista moze da nosi. Nakacio mu je kuku i podigao ga pozadi i cak je tako vukao i kombi na sleperici!! Bez problema, mrcina je to.
eto ako ti se blizi vozacki, ako skupis negde oko 3, 3500eura mozes i da ga kupis, posto je na prodaju.. baccara full, sa sve siberom i klimom.. a Turbo Dizel.
Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
-
Turbo dizel iz 21ce ima 88, u 25ici ima 85 konja, kubikaza je ista, 2068 ccm. Sa tom snagom, a ovom teziinom ne mozes preko 180, pa u majku da se vratis. Sta mehanicar ima pod haubom, ili kako je povezao brzinomer, u to necu da ulazim. Ne sumnjam da auto sjajno izgleda.
menjac mozes da kratis koliko hoces, ali ako zavrtis ovaj dizel preko 4500 obrtaja ima da se razleti na sve strane
Medjutim, svi, ali bas SVI koji su vozili ovaj Td kazu da je filing toga kako vuce bolji nego kod sestaka.
filing je jedno, brojke su drugo
Td do sto 14 sekundi/
S
V6 do sto 9 sekundi.
V6 turbo 7.2 sekunde.
Inace Francuzi koji ga voze kazu da je donji rekord potrosnje ovog dizela 5.5 na sto, kad ga maze, a moze da potrosi i 12(puna kola, max brzina, ceoni vetar)
"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
nemam slike, ista je boja kao moja sa savrsenim sivim koznim enterijerom, alkantru je sekao da bi mogao da stavi na siber, ali je sve savresno uklopljeno. svaki moguci prekidac ima slicicu, sto mene odusevljavaa koza.. koza kao juce da je izasao iz fabrike...
da se razumemo, ja se nisam vozio 220km/h, ali mi je majstor pricao a i jos jedan drugar koji je bio sa njim mi je potvrdio...
ne znam zasto ali ja se mnogo lozim na taj td, nekako mocno izgleda, ima i onaj plasticni poklopac pa deluje kao noviji autoPotpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.
Comment
-
Comment