Gde si izvlacio rubove i jel moras da ih farbas ?
vectraA i vectraB by zux
Collapse
X
-
Medo kompletna limarija (pa i izvlacenje krila i rubova) radjena kod drugara koji je limar (isti onaj koji mi je vec radio vectru i omegu)
pravo da ti kazem ne znam da li moraju da se farbaju ili ne, nisam ni zagledao da li je ispucala farba ili ne, uslikacu ih sutra pa ces videti na sta lice pre farbanja, pa ako ti odgovara mogu da ti posaljem kontakt na PM (ja ih farbam u svakom slucaju, ali iz drugih razloga)
Comment
-
-
Medo definitvno mora farbanje
zadnje sam minimalno izvukao, ali ipak je farbanje potrebno (doduse majstor je znao da ce se to u svakom slucaju farbati, pa se mozda i nije previse trudio da ih ne osteti)
evo i slicica
sarenilo rules
ubacen prednji vezni lim od modela sa klimom, tako da ventilator klime dolazi na svoje fabricko mesto
i "zdravo" krilo maksimalno prosireno
i malko rubovi, tek toliko da prate liniju prednjeg dela
Comment
-
-
Originally posted by zuxsarenilo rules
Super je ispalo,nego....Sta je vise sa felnama?
Comment
-
-
i za klimu imas nekog ortaka? ili ...Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
ma za klimu idem kod dekija, stvarno je covek korektan i zna posao
tako da nema potrebe da trazim drugog majstora, a i ne volim bas te varijante, ortak-drugar, tj. mozemo da budemo drugari, ali volim da posetno platim odradjeni posao (naravno minimalni drugarski popust uvek dolazi u obzir)
kani sliku felni imas na 22. strani, wolfrace prosprint, masinski polirane sa crnom lak pozadinom
Comment
-
Comment