Da li su drzaci uopste i bili ? Ja ih npr. nisam imao, vec sam ih sam ugradio. Zux, sorry.
vectraA i vectraB by zux
Collapse
X
-
Imam vec predvidjeno mesto sa sve rupama za srafove na mestu naslona,i vidi se da je tu bio jer je to mesto prekriveno nekom malom crnom krpicom koja se izdeformisala na suncu i otkrila mesto gde je naslon bio zasrafljen...
sorryOpel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
uaaaa spameriii
samo da znate da se naslon na veciB ne srafi, vec u fabrickoj izvedbi je zalepljen, mozda su srafovi ostali od nekog aftermarket naslona
ma samo vi offujte i ja bih da imam vremena
a evo i zasto ne stizem da offujem
opet sam je raskupusao
suncobrani sa veceB su drugacije boje od neba na veci, a i pocelo je malo da se linja tako da sam se bacio u potragu za novim, potraga je usplea, nabavio sam savrseno nebo
bez
i sa
i osvetljenje funkcionise kako treba
ispod naslona je bila rupa gde je nekada bila pepeljara, pa sam se malko poigrao i sa tim
radovi se sele na zadnji deo
sve plastike koje su bile sive, vise nisu
i za kraj...
znam lud sam, ali...
napokon sam nasao boju koze koju sam prosle godine bezuspesno trazio, tako da...
Comment
-
-
-
Comi amigo, nemam bas nesto previse vremena, pa ne stizem ni da operem auto i lepo ga uslikam
trenutno se igram prekrajanjem tepiha iz veceB i njegovim ubacivanjem u vecuA
tabla, tapacirunzi vrata i ostalo sam odradio u onu belu kozu (ona krem/zuta je zavrsila svoje), istom kozom sam odradio i tapacirung u gepeku, sve plastike odradjene u istoj crno/beloj kombinaciji
preostalo je jos da vidim sta cu sa volanom (od planirane opc varijante najverovatnije nema nista) i jos da se smilujem i odnesem sedista na tapaciranje, i onda je to to
postavicu slicice za dan-dva, a najverovatnije cu se na kratko pojaviti 20og na skupu, tako da cemo se tada videti
Comment
-
-
-
-
samo malko da osvezim temu sa slicicama enterijera koje sam obecao jos pre par meseci
evo kako je sve ispalo (na prolece treba izvrsiti jos 2-3 male korekcije da bi tabla bila bas bas perfektna - sto se tapaciranja tice)
naslon za ruku iz vece B se usklopio skoro kao da je fabricki, u principu bolje od ovoga nije moglo da se odradi, najbitnije da se odakle se god pogleda ne vidi da je bilo sta seceno, budzeno, vareno i sl.)
u planu su jos radovi na volanu, zamena rucice menjaca i rucne kocnice i naravno tapaciranje sedista
posto nisam uspeo da nadjem odgovarajuca sedista se grejacima odlucio sam se na ugradnju grejaca u vec postojeca sedista
e sad da sve to ne bi bilo kao i na svakoj drugoj veci sa grejanjem sedista, odluka je pala da se grejaci postave i u zadnju klupu
a kao spec. dodatak na sve to ide ugradnja masazera na svih 5 sedista (3 motora za masazu i grejaci sedalnog dela i naslona na svakom sedistu)
"donatori organa" nabavljeni, naravno x 5
sad ih treba ocerupati, tj. povaditi ono sto mi treba i uklopiti u sedista, ali to ce morati malo da priceka
uglavnom planova ima jos puno, sto vise petljam oko auta, to mi na pamet pada sve vise novih ideja
sad ih samo treba realizovati
Comment
-
Comment