Svaka cast.
vectraA i vectraB by zux
Collapse
X
-
Enterijer enterijer daj slike enterijera enterijera , poceo sam da mucccam kad sam video slike Vece, jos samo treba da pocnem da je sanjam.
Hajde odradi neku sliku u photoshopu , to jest pokusaj da te lajsne na vratima koje imaju "ruzicastu" boju zamenis sa hromiranom lajsnom , mislim da felne traze tako nesto. Zux cestitke za odradjen posao , auto je uradjen za 10+ . Hajde siljni koju sliku enterijera.
Comment
-
-
druze hvala na lepim recima
nazalost slike enterijera ce morati da se pricekaju 15ak dana, jer je u bas losem stanju (nista nije vraceno na svoje mesto, zice vire na sve strane i sl.)
jbg. druge stvari mi oduzele vreme, pa nikako da dovrsim zapoceto
sredicu to u naredne 2 nedelje pa ce biti novih slicica
ima na nekoj od prethodnih strana PS obrada sa lajsnama u boji auta
hrom lajsne sigurno nece ici, vec ce se staviti branici, lajsne i pragovi od modela a2000, tako da ce crvena lajsna u potpunosti nestati
Comment
-
-
kao sto vec rekoh red je da se konacno sredi enterijer
nabavljeno jos par sitnica i krece se sa zavrsnim radovima
da bi se snabdeo neophodnim delovima, morala je da strada vecaB cdx
prva stvar je bila resiti se starih kedera vrata, stavljeni kederi sa veceB koji su mnogo deblji i kvalitetniji (prednji u potpunosti odgovaraju, dok su zadnji malko kraci nego kod veceA, tako da je bilo neophodno malo rastezanje)
pored toga uzeti stitnici za sunce sa osvetljenje, rukohvati iznad zadnjih vrata sa osvetljenjem i naslon za ruku (izmedju prednjih sedista)
red je da napokon sklopim sklopociju
Comment
-
-
cija li je stradala
nikada se ti neces smiritiKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
uzeo si delove od onog vauxhallac c c
lesinaru jedan
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
-
ma Comi ne brini se, nema preterivanja
inace oko ugradnje ovog naslona iz veceB ima dosta muke i prepravljanja, ali po svemu sudeci nekako cu uspeti i trebalo bi fino da ispadne
nazalost punjenje klime ne ide bas po planu
svratio sam kod Dekija za klimu i njegov komentar je bio: "zao mi je sto ne mogu da napunim ovako lepu vektricu"
jbg. nema covek gas za ove prepotopske masine, radi samo R134, tako da ce sutra pasti punjenje R12 kod drugog majstora o kome sam cuo sve najbolje
Comment
-
-
ah kako lep dan danas
klima je stavljena u pogon
bilo je malko muke oko pronalazenja pravog majstora, ali trud se isplatio
imajuci u vidu da se radi o autu i klimi starim po 20 godina, a posebno imajuci u vidu ko je ugradjivao klimurezultat je fenomenalan
sam majstor koji je punio klimu je bio malo skeptican da ce sve raditi kako treba (kao tesko da sam ja sve to povezao kako treba, tesko da su creva i cevi neosteceni, postoji sansa da je kompresor neispravan, da mu je crkao magnet i td.), ali...
zamenili sve gumice na spojevima, vakumirali sistem, ubacili ulje i gas i pomolili se da sve prodje bez problema
rezultat je temperatura od 7C na "duvaljkama" u kabini
posle godinu dana i ta prica je zavrsena, idemo dalje
Comment
-
Comment