citam i pitam se da li je urodila ona vudu magija, pa je maler konacno spaooo, posle svih peripetija sa motorom ovo, sada je krenulo.
7C je super rezultat.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
hehe kad sam ja dosao u servisu je bio neki audi a6 (mislim da je 2003.god.)
kod njega je hladilo na 5,8
kad smo kod mene sve povezali hladilo je na 7,4 (u leru, u voynji je malo bolje)
majstor poceo da mi se pravda kako je to kod audija sve novo, kako sistem veceg kapaciteta, boljeg iskoriscenja i sl.
moj odgovor je bio: "majstore znam ja sta vozim, tako da nema potrebe da mi bilo sta objasnjavas, ja sam zadovoljan i sa 10C, a ne sa 7C"
u odnosu na 35-40C koliko ume da bude napolju, ovo je super
Auuu pa znaci tu se nalazi pepeljara koja je namenjena za zadnju klupu... Meni neko skinuo ceo taj naslon jos u nemackoj dok je auto bio,doteran je bez njega...
Comment