ovo je definitivno najsmekerskiji model automobila na svetu koji moze da se kupi normalnim parama. svaka cast urose! na mudima da ga kupis, na volji da se bakces s njim i na ljubavi koju ces da ugradis u njega. te tri stvari zajedno dace verujem najbolji auto na forumu!
navijamo za tebe! samo napred.
Ma koliko na slikama auto delovao zapusteno i u losem stanju, u stvarnosti nije tako. Bitno je da je sad u pravim rukama.
Zelim ti da ga sto pre dovedes u ovakvo stanje! VIVA Lancia!
zaista izuzetan model, ovi prosireni rubovi je cine i danas modernom, kad se to sve sredi bice bombona...pa jos turbo...ima potencijala za razliku od
obicnih, ravnih, koje deluju umorno.... nego kad je malo bolje pogledam....ma Urose, nije ti bre ovo turbo, ovo je G60 rallye!!
Evo da potvrdim da je auto strasan...posto sam video auto.
Slika pogresno govori i na njoj deluje pomalo izdrndano, dotrajalo i matirano.
Inace je auto skroz utegnut i sve sitnice koje mu fale su sitnice koje su cupane i lomljenje dok je auto stajao....no nije nesto sto se ne moze pokupovati na otpadu za malo para i namestiti za 1 dan. Ostalo sve bitno.....limarija, krila , staklarija, auspuh, komandna tabla, zazori su potpuno na mestu....generalno odlicna osnova auta, spremna za prepravke da bude jedna od najjacih i najlepsih integralki kod nas.
Jedino sto mu fali to je motor ali njega bi Urke i ovako i onako vadio napolje da ga bilduje, tako da mu dodje jos bolje
Harace ovaj ulicama grada uskoro
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Hehe Ivane, pa ova sa slike je Evoluzione II, ali bez obzira na to i ja zhelim drugu Urketu da je tako zapakuje sa minimum + 70 KS! Inache pre neki dan snjimim u jednom servisu raskupusanu belu Evoluzione II! Odmah sam istartovao ljude za prodaju, ali nishta od iste... Kazhu vlasnik je ne da ni za zhivu glavu - generalni remont u toku!
Comment