Total Eclipse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cepa D
    CBC Senator
    • 28.09.2005
    • 242
    • Cerak

Total Eclipse

I posle sve te love ulozene u izgled mog proshlog projekta shvatih (na tezi nachin) da ma koliko bio lep i dalje ima 1,3 motor, lambo vrata, chuda muda, sve je to lepo, ali. I tako jedne kishne noci stanem ja na semafor sa nekom crnom bembarom punom skoro maloletnih batica, zeleno svetlo, oni gas, ja gas, oni odoshe, meni ostashe kompleksi i tako.

U isto vreme nachu da ortak od mog ortaka chiji je ortak jednom zabo drugog jednog ortaka u busu prodaje Mitsubishi Eclipse GSX, ostalo mozete da pretpodstavite.

To izgleda ovako nekako

U pitanju je GSX verzija sa 4G63BT 2,0t motorom od 210hp i AWD-om pozajmljenim od Evolution 6, odnosno ona verzija iz NFSUG . Full oprema, koza, klima, power: windows, seats, rear-view mirrors...

Neposredno pre kupovine bivshi vlasnik je zamenio diskove, sve filtere i ulja. Zamenjene su mu svecice, upravo ispoliran, ostalo je samo da zamenim brezon koji je ostao u glavi (mali poklon od proshlog vlasnika). Vec je imao K&N Performance kit i Sebring lonac (identichan onom na mom Swiftu).

Za razliku od proshlog ovaj put cu se u glavnom koncentrisati na tuning, poshto mu u glavnom nebi spolja nishta dirao, mozda neka crna felnica i tint.

Ostale slichice uskoro, imam ih na kompu ali me mrzi sad da ih postavljam, idem malo da shishtim po ulici.
    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

Uh kakva voznja, iskreno ti zavidim... nemoj da stedis benzin bar ovih vrelih letnjih noci i pravac splavovi(al ne moj sa cimas maloletne batice vec cice)....
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Doslo ti iz d.. u glavu????

Bes styling bez tuninga. Odradi taj motor, pa mozda samo jos par sitnica, Eclipse je sam po sebi skoro perfect.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

E dobro si se setio vise...
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Cestitam na kupovini, auto je bombona. Hoces li da ga farbas u zeleno kao u Prvom delu fast and furios?

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Uzivo izgleda puno bolje nego na slikama...odlican auto!
            Power of dreams !!!

Comment

• ale944
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2006
              • 1457
              • Beograd

TURBO TURBO TURBO
              http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Shone
                CBC Član
                • 13.09.2005
                • 65
                • Novi Sad

Auto je odlican, jel mozes da kazes koliko je kostao ako nije tajna naravno...

Comment

• Cepa D
                  CBC Senator
                  • 28.09.2005
                  • 242
                  • Cerak

Evo da se pohvalim dok josh smrdim na air-bag.
                  Sinoc oko 1 posle duge voznje pokusham da udjem u krivinu par kilometara brze, uzbrdica pa 90 stepeni krivina na desno, druga pun gas, tezishte bilo na zadnjim tochkovima a prednji ni pod punim gasom nisu uhvatili, levi tochak o ostrvo, lomi se viljushka, hvata prednji tochak ili je samo promenio pravac u desno, izlazim na ulicu pushtam gas i motam levo da ga ispravim ali se levi tochak skroz otkachio i poprechio u krilu tako da nastavljam pravo i pri sjebanoj brzini udaram u trafo stanicu u zarkovu. Eclipse je proshao kroz betonski zidic, razbio i otvorio ogradu i zaustavio se u bilbordu sa koga su popadale neonke (i promashile kola), inache taj bilbord me spasao od 2m pada tako da je desni tochak visio. U kolima je pored mene bio i luka.l, hvala bogu proshli smo bez i jedne povrede, air-bag je stvarno odradio posao.

Epilog: Ipak ne moze par kilometara brze. da se i ja nasmejem, jer stvarno ne znam shta radim, vozio sam ga jedva mesec dana. Shteta je, kad se malo bolje pogleda, popravljiva, naj veci troshak je ta viljushka. Pored toga ide hauba, branik, hladnjak, klima, mozda i intercooler, farovi su chitavi, maglenke nisu, i tako.

Sigurno ima neshto shto vam nisam rekao a mozda neke interesuje ali imam frku u glavi pa se mozda setim kasnije.

@shone: ako je josh uvek bitno koshtao je 10k

Eh kad se samo setim da sam jutros zakazao instaliranje HKS turbo timer-a.....
                  NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394
                    • tu iza coska(Milwaukee USA)

GSX su dobri auti , naravno kao i svaki imaju svoje mane
                    samo mu nabaci 3 inca full aupuh digni mu boost , i netrebas nista vise
                    aahha samo se nemoj zaliti na potrosnju goriva jer za 4 cilindara sa drapanjem hoce da potegne malo vise goriva
                    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• CLD
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2005
                      • 1225
                      • Belgija - ranije Luna-Chico

Jos sam hteo da ti kazem juce, sad pamet u glavu i pazi kako vozis, ali nisam hteo da baksuziram. Hebi ga popravice se, a najbitnije je da ste vi uredu.

Comment

• Shone
                        CBC Član
                        • 13.09.2005
                        • 65
                        • Novi Sad

Bas steta, ali bitnije je da si ti OK auto ce se popraviti...

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

Dobro je da je sa vama sve ok, to je tako kad se sedne iz 70 u 200ks....
                          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• luka.l
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 490
                            • Beograd
                            • ВАЗ 21213

Ja jos uvek ne mogu bas da povezem sve konce u glavi, prilicno cudne okolnosti i cudno ponasanje kola u toj prilici. Uzrok mi je jasan, ali mi nije najjasnije bas kako se sve odigralo. Zapravo, imao sam utisak da smo se kretali mnogo sporije....gledam ivicnjak i reko, sad kad puknemo u ivicnjak pa ode felna, ode guma, pa vadi rezervni tocak....smor...

Udaramo u ivicnjak... i picimo dalje...paf zidic...pukla viljuska, a felni i gumi nista. Sav vazduh u gumi, samo izmdedju gume i felne zbun neke trave. ...

Ma...
                            - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                            - "I vi ste dobro."

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Luka ispustile su obe gume prednje tako da nije ostao vazduh.
                              S obzirom kojom je brzinom ishao i kako je udario shteta je mala srecom mrcina ima tonu i po pa je izdrzhala.Uglavnom sredice se nije bash toliko strashno al jbg ako te neko razume to sam ja ...

E da izvalili smo da je ovaj forum baksuzan za postavljanje slika kola,bar za nas.Ja postavio slike BMW-a prvog slupam ga posle par dana,postavim slike M-a uzme ga murija,Lukin bajs se pojavi na forumu Luka se polomi sa bajsa i prodje sa povredama,Cepa okachi slike i slupa se.Tako da mislite o tome...

I love my

Comment

Working...
                              X