Pomoc struchnjaka! Hitno! Malo pre sam odvozio 15,3 (sa debelim Karanom u kolima i otvorenim prozorima) ali mnogo veci problem od toga je to shto sam pri lunch-u od 4,5+k rpm imao strashan wheel hop (ono truckanje
), e sad, imam nove amortizere i opruge, nije to, shta sve moze da bude? Loshi nosachi motora? Silen blokovi? Kako to da eliminishem jer mi ne pada na pamet da raznesem dif?
Total Eclipse
Collapse
X
-
Zato sto si sredio trap stavio tvrde amorte i nove gume auto trazi vise obrtaje za start. Dakle probaji sa vise obrtaja (snage)!
Inace da pohvalim auto kako svira i njegov izgled. Mozda i najlepsi auto na forumu
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Potpisujem!!!Originally posted by M-powerInace da pohvalim auto kako svira i njegov izgled. Mozda i najlepsi auto na forumu
Juce sam se najezio kada sam cuo kako "svira" blow off...
Svaka cast!!!
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacCepo nemoj josh da testirash trafo.Tj testiraj prvo sa 10kmh,pa sa 20, pa onda drzhi neko vreme 20kmh,pa onda predjesh na 25kmh.Samo postepeno.Vidish kako ja kod moje bandere uvek lagano prodjem
Cuti ti druga i pun gas!
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Ajde bre offtopichari, moja tema je kao mesto za skupljanje destruktivnih vozacha.
Elem, upravo stigoh sa centriranja trapa, prvo su mi zakljuchili da ima lufta i da mora gornja kugla da se zameni i josh neki zglob/letva shta li je. Posle zamene je konstatovan minus od -2,54 na prednjim i neki blazi na zadnjim tochkovima. To je sad nulifikovano.
Comment
-
-
Nije mozda, vec najlepsiiiiiii!!!Originally posted by M-powerInace da pohvalim auto kako svira i njegov izgled. Mozda i najlepsi auto na forumu
Makina je mrak.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-

dajem savete kao iskusniji 

Comment