@v-tec: teshko da sam ja proshlog leta imao auto, u glavnom je bio stacioniran chekajuci neke delove. Tako da da si pitao da li je AWD Turbo taj bi ti rekao da nije.
Eclipse je bas redak u BG-u...Ja znam za zelenog sa ogromnim felnama i
jap-style zadnjm loncem, kao i za skroz stock bordo sa Crvenog krsta...Steta sto je tako lep i dobar auto redak kod nas...
true, true. derpe, shta ce njemu karbon hauba. chekaj, ako je karbon a spuco se od napred shta se sa njom desilo?
i zeleni i bordo su GS ima jedan crveni sa felnama isto GS i chuo sam da postoji josh jedan turbo, nadam se GST .
Ja ovaj sto sam video. A verovatno je isti, cesto parkiran ispod venere kod nekog land rover salona, je imao spucan sigurno prednji branik, a haubi nije dobro. Koliko sam upucen, a to nije bas neshto sigurno, karbonu nema opravke kada se malo poguzvam to ti je sto ti je... Cepo, jel se radi neshto na autu, ona turbina? Jel stavljena? Jel ima novosti???
Pa samo mu je turbina stigla.Ostali delovi su u putu.Ko da dolaze sa marsa pa treba 6 meseci da dodju.Chekaj da mu sve pristigne pa da se baci na poso.
Comment