M-e,ne moze modifikator,na cetvrtom cilindru nema kompresiju uopste,izgleda da su se karike skroz zdrobile...
Sutra otvaram motor pa cu da vidim sta,gde i kako...
Nemam vremena da jurim drugi motor,auto mi je neophodan za posao...
P.S.Sto je najgore,on je i dalje u voznom stanju(na 3 cilindra ),s tim sto i uz najmanju uzbrdicu nema snage da drugom izadje
Jbg,bio sam nestrpljiv,ko ce bre da ceka jos dva tri dana do odlaska kod majstora...
Motor veceras otvoren,i na moju srecu cilindri su kao staklo,klipovi sasvim OK i radilica super,tako da ipak nece biti toliko strasno.
Slike nocas...
Prekarikaj, zameni letece i lezece (ili mozda samo letece?), minimalan set dihtunga i to je to...
Mni generalna Ne moz' biti manja, da ima manja ni motor se ne bi otvarao
Radim sve sto treba da se radi.Obrada bloka i radilice nije potrebna,klipovi su dobri,nisu pregrevani,znaci rade se karike,leteci lezajevi,komplet dihtunzi,gumice ventila,glava i jos neke pratece sitnice.
Evo i malo slika otvaranja motora,u cemu sam i ja aktivno ucestvovao
P.S.Izvinjavam se sto su slike losijeg kvaliteta,to je ipak samo mobilni telefon
A mogao je da ti se ostvari san i da stavis 16v .Jedan motor 16v mi stoji i cuvao sam ga da ako se odlucis ode kod tebe pod haubu kao sto smo i pricali.Ali kako stoje stvari stavicu ga pozadi
Medo, to bi bilo do 00 !!!
Mada, vise mi se dopada Kadett s nekim munjovozom pod haubom...
Nadao sam se da ce Comi uzmoci snage i "vremena" za nesto vece i jace.
No, polako, sad da se ovo sredi pa .....
Comment