jao da vo procitaju Dora ili IvanT, svi bi dobili jedinicu zato sto ne pratitie na casu. Naravno da woofer moze da utice na plin u gepeku, jer se od vibracija plin u gasnom stanju greje u boci pa je onda mnogo vece kaloriske vrednosti pa tako auto ima i do 15Hp vise nego kada ne radi muzika u kolima....
p.s. za ovo cu da budem iz odma izbacen sa foruma i dozivotno cu dobiti zabranu da napisem bilo sta
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Mislim da ce Comi pre da ga izvadi iz stanja totalnog raspada (gde je sad) i da ga dovede u stanje polu raspada, u nesto sto se nece razleteti po putu Sve ostalo je za sad nedostupno?!
He,he Shibi,nadam se da nece,samo ako budes dovoljno sporo vozio da me vidis!
Igore,Kadet je sa mehanicke strane sada ,pa recimo perfektan.Mozda malo krupna rec,ali nema sta vise da se radi,tako da je sada daleko od raspada.Ej,bre,juce sam kao merio ubrzanje od 0-100 i proklizavao je celu prvu,a oko sekund-dva sam ostao u mestu kada je poceo da vrti 195-ice u mestu!Ja to nikada do sada nisam video da je ovaj auto nesto slicno mogao da uradi,tako da...Sledeca je limarija koja ce,po svoj prilici(pu,pu,pu, da ne ureknem) da se radi mnogo ranije nego sto sam planirao, verovatno u narednih dva meseca,i tad ce pasti neki sitni detalji,ali o tome otom potom,kad se to za pocetak odradi.
Poceli su rubovi da mi pustaju pomalo,i ima na par mesta po malo da se zakrpi,ali ubetljivo najgore je boja,koje jos malo nece biti,ako nesto ne preduzmem.Toliko je matirala i zgulila se,a pritom ima i 10 nijansi crvene na njemu....E zato moram da odradim limariju,i kompletnu zastitu posle farbanja.Posle toga ima da traje jos minimum 10 god bez limarijskih problema
Comment