Originally posted by Bane
Purger, Alfa 155
Collapse
X
-
-
Originally posted by Darth NihilusWTF is this? Šareno, to ?oveka veseli.
Daj više detalja.
Comment
-
-
malo off-a...
Imam kombinu za DVD i TFT za kola....ako nekog zanima.....Kinezi su u pitanju....
I mlogo je jeftinije.....
sry na malo off-a.....Love is like taking a dump, Butters. Sometimes it works itself out. But sometimes, you need to give it a nice hard slimy push.
Comment
-
-
Originally posted by PurgerOriginally posted by Darth NihilusWTF is this? Šareno, to ?oveka veseli.
Daj više detalja.
televiziju se kaže papak
sorry na OT,ali jednostavno sam morao
Comment
-
-
eto, sjelo i to...
ovo je privremeno rješenje, nisam bas zadovljan kutem gledanja (iskreno, nisam bas niti podesio sliku kako spada, niti znam kako se to radi..morat cu pogledat uputstva..)
Comment
-
-
Originally posted by Miloslepo je ovo, samo cudi me da se nisi odlucio recimo za alfu 156?155 necu prodavat, to ce mi ostati kao fun car...
Comment
-
-
evo dvije nove slike
trenutno intenzivno radim na tome da je sredim kako spada, nabavljam prednji i zadnji branik, lajsne i onda je vozim na lakiranje (nisam siguran ali mozda je i obojam u rosso 130 i kupim bijele 17" felge), zelim da do iduceg susreta u mađarskoj bude u tip-top stanju....vrlo skoro idu gore veće kočnice (nikako da skupim vremena da to odem ugradit) i jos neke sitnice..
pozdrav
Comment
-
-
-
nisam za prelazenje iz boje u boju izuzev ako se radi totalno ogoljenje karoserije, peskiranje zastita, "sve redno".
inace, crna i crvena su definitivno najlepse boje za Alfu.
reeetko lepa i ocuvana wide crnka. nista ja tu ne bih dirao...
(ako ne znas sta ces sam sa sobom, turi neko zlo pod haubu, neki V6 TB...)
poz..
Comment
-
-
@ Flavio: pozdravi mi ove djevojke iz požarevca ako ih znas (upoznao sam ih u mađarskoj..taman kada je bio europski susret alfa romeo klubova u esztrogenu..), samo reci da ih je pozdravio Tomislav iz School klub-a..
da se vratimo na alfu....malo sam se raspitivao za mijenjaje iz crne u crvenu i zaista je to posao i pol za napraviti, treba vaditi motor i cijeli auto rastaviti da bi to ličilo na nešto, tako da odustajem od crvene, ide ponovno crna..iskreno, bas mi je zao jer sam htio da mi ovako auto izgleda jednoga dana:
Comment
-
-
@deki: hehe ma sta bi te mrzio, tvoja mi je prelijepa i drago mi je da je zavrsila kod tebe, naravno da se mozemo zamijenit za krug u esztrogenu
Comment
-
Comment