moja je 1.6 carb,sad sam prvi put merio ali je jos u fazi stelovanja i po lokalu mi je bila 22l,ali racunam da bi trebalo biti oko 16l lokal,a inace je fema neki turski isparivac i nije los a i ima potrosnog materijala i nije skup,a to sto kradu u pravu si,boca je 55l a sipao mi je 52l znaci da su munuli bar 5l na kolicini jer je drugaru koji vozi vec 4.godine na plin i uvek sipa na zmaju i u bocu 50l staje 42-43l a na vecini pumpi 49-52l
moja 75-ica
Collapse
X
-
Ma ja sam imao situaciju do kokosijih proizvoda (sto bi rekao Alexa)
Imao sam bocu od 90l
Dovezao sam se na pumpu vozeci na plin (znaci bilo je jos u boci cak i za voznju) i lik mi sipa 90.5l
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
evo toga koliko god hocete (dodajte i svoje iskustvo) u temi koja vec postoji u rubrici Autogas:
poz..
Comment
-
-
Ljube, auto stvarno jako lepo izgleda ali retrovizori su katastrofa! Ne uklapaju se sa linijama 75-ce nikako, a pored toga ti m3 look retrovizori su toliko provaljeni da ih mozes videti na svakom cosku.
Comment
-
-
auto je super,al da se mene pita ja bi krakove felni ofarbao u crno a rub pustio bijel
al to je moje misljenje,inace svaka castALFA ROMEO CLASIC CROATIA CLUB
www.forums.cjb.net/alfa75.html
LADA NIVA CLUB
http://forums.cjb.net/ladanivaclub.html
Comment
-
-
Mnogo mi se svidja 75-ca,narocito tvoja.Secam se kad sam bio klinac,citao sam neki casopis o automobilizmu, u kojem su hvalili njen neponovljivi zvuk motora,koji tera ljude sa plicim dzepom da proklinju sudbinu sto nemaju takav auto :x .Stvarno moze da bude zver kada se sredi
...
Comment
-
-
hvala na komplimentima,aj sad je malo opljunite da je ne ureknete,felne su uradjene u probnom fazonu sa nitro bojom koja je odma suva pa i nisu ispale bas najbolje,a retrovizore sam stavio posto nisam imao desni a bez retovizora sam kao corav na jedno oko a nisu m3 look,nego su buvljak verzija za 1000 dindzi ali ako nadjem neke cetvrtastije menjam ih ovi su neka karbon verzija koji se ljustiko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Ljube, kugla ti se pozlatila!
Alal vera, alal vera! - To da slushash u profesorki dok se shunjash bulevarima!Ili obradi te retrovizore, nachini ih vishe retro - znachi dodaj im oshtre crte, pa sve to cementiraj i prefarbaj ili na boovljaku potrazhi od 155-ice:
Em su opaki, em se pri savijanju dizhu na gore (mada nisu bash jeftini).
Comment
-
-
Dobro neka ti je, kad ti se vishe svidjaju smajlerski.
Ovaj off ti prashtam samo zbog kidanja one X5-ice!
Comment
-
-
retrovizore,videcu da ih prepravim ako ne nadjem neke druge,ma auto na slici izgleda extra ali kad pridjes i vidis onu narandzinu koru i suze koje sam joj napravio dok sam se ucio da farbam na promaji,ali kakva je bila sva strokava sad se sija do (kako je receno na nekim od postova-do kokosijih proizvoda),ja bi otisao kod drugara platio i da je ofarba,drugi motor,nove gume itd,ali imam ja jos kome treba,fala bogu bice nas jos ukucana,u junu ocekujem trece dete pa ne bi bas da se razbacujem ali grickam polako koliko mogu da ostavim u alfinu kasicu,a i corsa je jos kod mene pa sam i tu u raskoraku,bas me krenulo samo troskovi,svi traze ja samo placamko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment