da a mladja je na mamu,mada ova sto lici na mene,ako nastavi ovako icice i u vojsku kao Katica iz radovana treceg,igra fudbal,popravlja biciklove a lutke su tamo na polici,dok ova mladja,sa lutkama i spava,jadna sva se nazulja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ma nisam odustao,nemam vremena da zavrsim,treba da se napravi reduktor u stvari multiplikator koji ce da poveca brzinu,imam remenice samo treba da se upare i stavim ga pored servo pumpe,moram i druge lezajeve da stavim,(ZZ) sad su otvoreni za probu
I meni je slična ideja često puta padala na pamet, ali samo kao ideja, nisam se studioznije bavio time. Pošto sam silom prilika morao da počupam karbove, mislim da od toga sad nema ništa, barem dok ne nađem neko trajnije rešenje...
Od čega je kompresor?
mislim da je vw-audi,a sto povadi karbove pa to je greota,nema zvuka kao sa karbovima,pravio sam i one male tocirice za karbove sa mrezicama,ali nije za plin
ma sta ce mu biti,mada mi ne znace nista posto vozim na plin,pa moram i postojecu kutiju da zatvaram da bi mogao da nastelujem plin,ali na benzin skinem gornji poklopac i ostavim filter a onda ima zvuk da ljudi pocnu da se sklanjaju sa ulice
Comment