moja 75-ica
Collapse
X
-
mnogo se trese motor,hoce da iskoci pa mi na to sve udara izduvna grana o patos,mekani su nosaci a ne daje mi se skoro 6000 din za nosace,ovo mi je jednostavnije,jedan silen blok od bmw-a 5,a drugi od klia wiliamsa,daleko je mirniji,ali lepse se ponasa na saltanjuko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
dobra ti je ideja ovaj nosac.......meni isto se jako trese motor..........ALFA ROMEO CLASIC CROATIA CLUB
www.forums.cjb.net/alfa75.html
LADA NIVA CLUB
http://forums.cjb.net/ladanivaclub.html
Comment
-
-
napravio sam nesto,mada sad traba fine dorade da se nasteluje krajnji hod,sad ide malo vise na levu stranu,a za to stelovanje mi treba jedno dva sata,posto je vikend bio mnogo zahtevan pa se i radil i malo svrckalo ostal je za ovu nedelju da,kad ulovim slobodnog vremena,ali u svakom slicaju izgleda bezobrazno
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Comment
-
-
Toooooo kraljuuuuu!!!!
Chiji si mehanizam koristio? AX ili..?
Ja 100ka, nikako da ovo odradim kod sebe.
Comment
-
-
originalne sam prepravljao,malo sam imao probem dok nisam upasovao krajnji hod,neke poluge se skracuju a neke produzavaju,nisam slikao dok sam radio,bile mi prljave ruke,ali posle puna dva sata skidanja i montiranja dobio sam celu soferku,sve je bilo malo vise od standarda i od prilike samo jednu stranu brise,pa lose metlice,ma katastrofa,ali nadjoh jednu novu koja je ostala od dedine tavrie koja fabricki ima jedan brisac i to lep velikko na nas krene iz mesta je naje&o
Comment
-
Comment