pala cena ajmo jos malo pa nestalo
moja 75-ica
Collapse
X
-
posle par dana voznje sam promenuo xenone i ubacio bi xenon,jer dugo svetlo sa halogenom je cisto na broju,jer pored xenona je kao sveca naspram sunca
a navarene kucnice,kako dani prolaze i ulizuju se diskove sve lepse se ponasa auto na kocenju,na kocenju se auto ne podize pozadi nego lepi za asfalt,rucnu jos nisam promenuo i jos uvek je na starim diskovima,posto mi je garaza u remontu,i necu moci jos bar mesec dana da dignem na klocne
kako ispravna mesalica za beton da stoji ispravna,pa ajde malo da izbetoniramo i sve poravnamo,tako da cu moci da dignem auto na tockice i da ga vozam i pomeram uzduz i poprekoko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Uvek sam mislio da su diskovi na pogresnom mestu kod transaxlea,ma koliko to bilo "egzoticno".......
Lepo si osetio razliku o kojoj pricas......, u svakodnevnoj voznji obican vozac ne moze da oseti tu anomaliju ali moze da proba vrlo jednostavno povlacenjem rucne kocnice pri brzini od 10-20km/h, auto se cudno odize i veoma ruzno ponasa....,tako da je ova konverzija koju si uradio i vise je nego podrzana sa moje strane...
Svaka cast!!!
Inace sa neke inzenjerske tacke gledista a mog zapazanja.... problem je u polugi kocenja koja treba da dodje do tocka i prenese je na podlogu, neko ko se bolje razume u tu tematiku bi mozda to mogao bolje da objasni, ja to osecam ali ne znam da prikazem...
Comment
-
-
da sve se savrseno ponasa po suvom putu,kad padne kisa probacemo kao se zabacuje,malo sam skeptican na plocice nekako mi deluju suvise mekano,prilicno su se pojele za ovo malo kilometara ali nozna je prilicno visoka
kako cu proci tehnicki ako se neki saban nadje pametan da filozofira o varenju nosaca klesta i poluga za rucnu,moracu sve lepo da maskiram da izgleda sto manje upadljivo
rucna je nesto teza od originalne ali lepi guzu za asfaltko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment