Ne svidja mi se shto je cela felna crna, bolje je bilo da si ispolirao kompletan falc (i cheono i po dubini) a da je srce obojeno u crno. Opet, to je neko moje mishljenje...
moja 75-ica
Collapse
X
-
-
Originally posted by kilsonNe svidja mi se shto je cela felna crna, bolje je bilo da si ispolirao kompletan falc (i cheono i po dubini) a da je srce obojeno u crno. Opet, to je neko moje mishljenje...
ali neka ih ovako malo za promenu,bar ce se lakse prati i nece se videti crno od kocnica koje se otiru nenormalno
sledece koje nadjem bice sa poliranim falcom i lakiran a srce u crno i ako nalete povoljne neke 16-ice sa ono 7-8 i 9-10J
neki bezobrazlukko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
-
Comment
-
-
nakon svega
iz preventive otvorim svaku posudu da vidim jel fali nesto ili ima viska
kad na meracu ulja,preko max-a ali ne ulja nego serbet mleko,a vec dva dana mi nestaje po malo antifriza a nikako da provalim gde i kad sam video,momentalno mi pao mrak na oci,odma sam posumnjao na hilzne,medjutim one stoje kao zakovane,vodjice ventila su u totalnom haosu,imaju lufta katastrofa,a majstor sto je radio glavu da ga ne imenujem,stvarno kad je stigla od njega bila je kao nova,ali kratko trajala,vodjice je ubacio mnogo visoko i sajbna koja drzi opruge je udarala u gumice i sekla ih,nabavio sam neke meckine koje su za 10mm krace,tako da ce biti knap ali su ventili u nultoj toleranciji,malo su pojedeni,karike na standardu imaju malo previse lufta zazor je 0.50,dok je sa skinutim 0.65 i imaju lufta u kanalima,nisam merio ali je drasticno nova stoji odlicno,moram sutra zvati da vidim dal ima specijala pa da ih pasujemko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment