mozda lose izgledaju ali odlicno sviraju
moja 75-ica
Collapse
X
-
-
ma nikako stavio sam crvene ferodo plocice napred a pozadi trw,i nisam zadovoljan kocenjem,prednje su pretvrde i poplaveli su diskovi a pozadi skripe iako su naspricani sa onim skrip sprejom,a sto se tice balansiranja,suvise je to mala poluga da bi se odrazila na skromnim brzinama,s obzirom da ne vozim preko 200km/h to se i ne odrazi,ali rupe moraju bar koliko toliko biti srazmerno rasporedjene ili skoro idealnoko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
evo i ja da vam se javim malo kao vlasnik od Juniorke pa na dalje, kada sam imao 75ts , zadovoljan sa bio Lukasom malo su mekse ali meni su skroz bile o.k., kod plocica je bitno da ih vozis posle montiranja nekih 500km bez pregrevanja, kod zadnjih posto se montiraju na varijantu otpustanja i zatezenja da se ne pretegnu jer onda se i greju.
Comment
-
-
nisam zapostavio auto,danas stigle nove karike i dihtung glave,treba da sredim rezervnu uljnu pumpu,da mu dam malo vise ulja po glavi,danas kad sam se spustao niz bubanj potok iza mene se plavi kao dimna bomba sa demonstracija,karike su GOETZE,a dihtung je GLASER,a ruke koje ce da rade su moje,i uzeo sam neke nove kocione plocice da probam,mislim da su made in indjija
karike
dihtung glave
kocione plocice ne proverenog hvaliteta po ceni od 7.5€
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment