pa i na nutra je ko u apoteci
... usis sam resio a to sto bi mi savili u auspuh servisu uverio sam se eno imam jednu alu cevku fi60 savijenu pod 120° pa cu ti dam ako oces a imam i jos 3 komada 750x60x2 ako nekom treba nek se javi dam za simbolicnu nadoknadu, mene kostalo 3k din. i ne znam so se ti G60 toliko cimas na farbanje dekla, pa sta fali. neko voli to, neko voli plastike ko ti...
a sto se saxa tice, jos nista nije radjeno. nemam ni volje nesto da se petljam ubi me ova vrucina, raskopali mi ulicu i nikako d aje zakopaju tako da svako jutro kad kerenem na posao psujem sve redom jer mi auto preko noci pobeli a i uskoro idem na odmor pa kad se vratim verovatno bude neki chipT sa stock ECU posto nikako ne mogu da nadjem TPS za MM ECU.
P.S. Odro me neko danas. nagrdio mi zadji desni cosak...

a sto se saxa tice, jos nista nije radjeno. nemam ni volje nesto da se petljam ubi me ova vrucina, raskopali mi ulicu i nikako d aje zakopaju tako da svako jutro kad kerenem na posao psujem sve redom jer mi auto preko noci pobeli a i uskoro idem na odmor pa kad se vratim verovatno bude neki chipT sa stock ECU posto nikako ne mogu da nadjem TPS za MM ECU.
P.S. Odro me neko danas. nagrdio mi zadji desni cosak...

Comment