Kakva su tvoja iskustva sa Stilom - naslusao sam se od VW vozaca kako je "kanta" "krsh" "samo se kvari" i te fore... To sam se naslusao i o Opelu pa Vectra extra sluzi (pu, pu, pu da je ne ureknem).
Znaci kakva su tvoja iskustva - jel u tracu ima istine ili je samo trac zasnovan na nekim davnim vremenima?
Znaci kakva su tvoja iskustva - jel u tracu ima istine ili je samo trac zasnovan na nekim davnim vremenima?
kao sto si i sam rekao, da je los ne bih vec treci kupio. mogu ti reci slobodno da je to samo trac zasnovan na davnim vremenima. ja u ova vozila nisam imao ama bas nikakva ulaganja osim redovnih servisa, naravno postoje odredjene sitnice, ali to je zanemarljivo..
da su to nesto jako dobra kola, necu ti reci, ali za tu cenu pruzaju najvise opreme, komfora..itd, gledam kako ljudi kupuju clio dci za 6.500e, ejj pa dodas jos 500e i imas stila koji je za klasu veci, opremljeniji i kvalitetniji..
-auto ima nekoliko mana i prednosti..
kao prvu manu bi naveo losa zavrsna obrada, jeftini materijali (plastika) u unutrasnjosti.. cesto se cuju neka skriputanja i tako to, ali sa tim se moze ziveti.. drugo auto je udoban, medjutim i suvise mekan u krivinama.. upravljanje nije bas direktno, verovatno zbog city serva koji je strava za parkiranje u gradu, ali dovodi i do nepreciznog upravljaca.. mislim da kod verzije sa 5 vrata postoji i neki problemi sa prednjim trapom..
mislim da su fiati dobri za nase uslove, zbog jeftinig odrzavanja, u vec osnovnoj opremi se dobija fina oprema
sto se tice motora., benzince nisam vozio, ali znam da je onaj 1.6 16v vec vise puta nahvaljen.. moze se naci i 1.2 16v iz punta koji je povoljan zbog registracije..
-dizel motori su najbolji deo auta.. kao sto rekoh ko zna koliko su ovi motori presli vise od
brojke na satu i opet rade besprekorno. U malo izmenjenoj formi ovaj jtd motor se i danas koristi u novom modelu opel astre i alfe 159, fiat punta..
postoji razlike u modelu stila 3p, 5p i caravan, ne samo u spoljasnjem izgledu, ako nekog bude zanimalo nesto vise nek pita??
Comment