Najzad i ja da se ukljucim u ovu prichu
.Malo me nije bilo ovih dana
a red je da malo predstavim moju "novu" makinu
.Generalije vec znate a ko nezna,to je 155 sa motorom 1.8 8V ,'94.god..Jeste da na kraju nije bila Wide al' ne mari,ipak je lepa i Narrow
.I moja (nasha) je
.Prva pozarevacka 155!Dodushe,komsha iz ulice i dalje vozi svoju Wide 155 1.7 al' ona je na CG table
.
Shto se tice nekih utisaka iz voznje,zasad ih nema previse.Sve u svemu,solidno; 126 KS nije malo.Svidja mi se sto se relativno lako vozi po lokalu,na 2-3k rpm,a vec na nepunih 4.000 Cuore Sportivo pocinje da nadjacava ostale zvukove i zverka lepi za sedishte dok reži
!U povratku iz BG malo sam je brze poterao po auto putu,do nekih 155-160.Ide kao metak
.Posebno shto sam preshao sa jedva 50+ KS na skoro 130 i to josh u sportskom obliku!
Evo i par slikica.Nisu neke ali bice dopune kasnije:

U vezi zatecenih "stylinga"
:x ,zavrshio je u kontejneru.Uspeo sam da poskidam sve one "shit" lajsne i lepak od istih.Lagano,mashina je tu pa jedno po jedno.Posebno shto je pritegla malo i zima ovih dana.
p.s.
Hvala jos jednom svima koji su mi pruzili savete i podrsku tokom avanture kupovine
!
Uzdravlje
!

Shto se tice nekih utisaka iz voznje,zasad ih nema previse.Sve u svemu,solidno; 126 KS nije malo.Svidja mi se sto se relativno lako vozi po lokalu,na 2-3k rpm,a vec na nepunih 4.000 Cuore Sportivo pocinje da nadjacava ostale zvukove i zverka lepi za sedishte dok reži

Evo i par slikica.Nisu neke ali bice dopune kasnije:

U vezi zatecenih "stylinga"

p.s.
Hvala jos jednom svima koji su mi pruzili savete i podrsku tokom avanture kupovine

Uzdravlje

Comment