Evo prvi izvestaj o potrosnji:
Sipao tacno 94 litre presao tacno 993 kilometra
voznja radnim danima grad (stani-kreni+ukljucena klima)
vikend-van BG-a brzina 80-180 km\s i proba na koliko obrtaja postize 200 km\s (4000 rpm/205 km na sat), znachi kombinovano nesto ispod 10 litara dizela. S` obzirom na tesku nogu i cm3 (3000) pa i nije lose.
`ebiga kao ja Vama porodichni auto i tako to Ma nek ide zivot, ipak je 211 hp i 438 nm na 1710 obrtaja bio izazov kojem nisam mogao da odolim. Naruchih i do kraja nedelje kad uhvatim vremena od posla idem da se uradi upgrade .
E posto Map Tun nema tj. ne radi software za 3.0 TiD bio sam "prinudjen" da stavim software od kuce Digital Tuning. i
ohhohho razlika je oma vidljiva.
Sa 176 na 211 konjica a ono sto me najvise raduje, obrtni momenat sa
350 na 438nm i to sve ved od 1710 obrtajaaaa.
A sta mislis da ipak ubacis malo lakse klipove i sa nizom kompresijom i izbusis u glavi rupe za svecice
PS: Ide skoro kao obican 9000 2,3T sto nije za podcenjivanje racunajuci da je naftarica
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
A sta mislis da ipak ubacis malo lakse klipove i sa nizom kompresijom i izbusis u glavi rupe za svecice
PS: Ide skoro kao obican 9000 2,3T sto nije za podcenjivanje racunajuci da je naftarica
E od srca si me a sta mislis da stavim dva motora od Suzuki Hayabuse, izbacim jedan prednji tocak i stavim prikolicu sa strane kakav bi to Saab bio
Comment