Auto super spolja izgleda, dosta lep styling, skoro da nemas sta da radis na stylingu!!!
Nego koje je godiste, jel originalna kilometraza i sto se bre poklopac motora onoliko sija?!?!
a far za golfa... os kineski os hella... manje od 100evara...
jedino sto mi se nije dopalo kod G IV jeste to sto su sedista malo kratka pa na duze staze znaju butine da zabole e sad ne znam kako je kod GTI modela sa kadicama... sve ostalo fes... a mogu da potpisem da ce taj gnoj da sarani blo koju alfu...
ko je konj a ko magarac ... pa kapiram da je magarac onaj sto daje 118k dingera za potkivanje svog konja koji btw nece dugo izdrzati ove nase puteve
da se navozas sa srecom - "samo nek se okrece turbinaaa"
inace sam imao G IV ali mi se zgadio ali sa 1.8T se ne bih ljutio. hoce da bude kakvog dizanja snage?
Fabricki je to relativno spor auto, a sa gumama 235/45 R17 to je jos vise dolazilo do izrazaja. Na dragu je bio sporiji od KW-a, pa smo resili da ga malo "poguramo".
Kao prvo, porucen je chip od odlicnog MTM-a, pa je snaga sa 110kW otisla na 140kW, a moment sa 210 na 300Nm.
Posto ni to nije bilo dovoljno i moglo se jos malo, fabricki k03 turbo je zamenjen sa k03s koji je spolja k03 a iznutra k04 i uradjen je downpipe od 3".
Sa ovim izmenama prema MTMu (koji je BTW dosta ozbiljna kuca i ne gadja se ciframa) snaga je 144kW i 320Nm, pa se moze videti da nesto veci turbo i downpipe donose vecu promenu u momentu, nego u snazi.
Maximalni obrtni moment u standarnoj verziji je na 1750rpm, a sada je pomeren na 3400, ali je vec 90% dostupno od 1700rpm-a.
Jos detalja, vec sutra, kao i planovi za buducnost...
Ranije ga nisam predstavio jer sam znao da ce biti komentara, koji na kraju prerastaju u svadju. Ali zato postoji carobno dugmence u vrhu poruke i svaka sledeca svadja ce biti sankcionisana.
Hebo vas i Golf i VW i Alfa i ostali...
Auto komentarisite kako god vam je drago, meni to nece smetati, ali ako se ponovo svadjate i vredjate u mojoj temi, brisem sve.
Comment