VW Golf...VW Jetta...VW Passat....
Collapse
X
-
-
Malo smo se šalili, pominjali Golfa karavana i stigli do Jette ...
Enterijer 360°
Napravljena u Wolfsburgu, sa svom opremom koja je išla u taj model (12xairbag, koža, BOSE mjuza, ESP, EDL, šiber, klima, MF volan....) i što je nabitnije auto ima kompletnu servisnu istoriju iz VW servisa i prešao je 36.000 km.
Comment
-
-
Malo smo se šalili, pominjali Golfa karavana i stigli do Jette ...Ovo "na oko" izgleda kao chasha, faktichki nov auto. Shto praktichno i jeste
Samo mi je zhao shto neke planove o kojima smo poprichali nisi realizovao, ali se nadam da si na kraju ipak napravio pravi izbor... Sudeci po slikama, pogreshio definitivno nisi
Sad imash xtra prevoz u fullu za celu familiju, tako da samo mogu da ti pozhelim puno "trouble-free" kilometara i srecan put, gde god da se zaputish sa porodicom
Comment
-
-
@ Bane®
Bane u pravu si...iako nisam neki VELIKI fan VW-a, oba primerka su bila "kako odoleti", tako da se ponovo nađoh u VW-u. Sve ostalo što mi je bilo interesantno za kupovinu su automobili koji imaju preko 150.000km (i više), tako da to nije za mene. Motor nije za pohvalu, ali ga čeka Turbo i IC koji su spremljeni za Golfa, da ga malo poguramo.
@vuk
Nemam, bre. Dosta za sada.
@over
10x matori. Sledeći će sigurno biti "popričani", a ovaj je stvarno nov. Čak na svim delovima vešanja i plastikama odozdo, ima fabričke nalepnice.
Comment
-
-
Hehe, zverko kao i uvek nikad u deficitu shto se interesantnih ideja tiche
PS. Ivane, jel' se meni samo chini ili je ovo model radjen za americhko trzhishte?
Comment
-
-
Jeste za americko trziste, ali je
Originally posted by *IvanT*Napravljena u Wolfsburgu..., nego je original
Felne mi deluju kao prava mera i lepo mu stoje, jel su 17"?
EDIT: kolega me prestig'o, kod VW-a iz Wolsburga 11. oznaka u sasiji je W
Comment
-
Comment