lancia k 20v Turbo by lanee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

@Rendjo

u koje pare da si ti advokat ili zivish sa nekim ko jeste hehehehhe

ma bre to ovde nema
    lepo izlomish limara, dolazish svaki dan tamo da bi gledao da sluchajno ne doveze josh neki auto da sredjuje i to je to
    auto gotov za 5 dana

po principu JEL VIDISH DA MOZESH, KAD HOCESH
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Lanee
      CBC Senator XXL
      • 30.11.2006
      • 488
      • Beograd

Mali update a veliki poduhvat,

menja se majstor, odnosno MAJSTORI, poshto sam sad razdvojio prichu kod lakirera i limara, u celoj gunguli ce mi zafali mehanichar i elektrichar...

pa ako neko moze da preporuchi nekog jeftinijeg nek se javi

p.s.

Srecan Uskrs

valjda ce od uskrsa neshto da krene da se deshava
      Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.

Comment

• 24v
        CBC Senator XXL
        • 11.12.2004
        • 479
        • Beograd, Karaburma

I?
        I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

i evo sutra se shlepa kod drugog zubara

Comment

• Lanee
            CBC Senator XXL
            • 30.11.2006
            • 488
            • Beograd

WOOOHOOOO

kappe su stigle na svoju destinaciu zive i zdrave i CELE, kao i oba motora i menjachi.....

Limari:
            nihov rok je 10 dana, neka je u +-2 pa je ok, ali oni tvrde da ce biti od 5-7 gotov ali ipak su trazili 10....

Farbar:
            Ima jaku cenu pa mu udaramo po cheznji, ali kad se vidimo dogovoricemo se sa njim za manje i pristace, i on je trazio 10 dana ali ce sve zivo da bude u perla boji

Motor neje prezubio, zupchasti nije pukao, no ipak bi ja doveo nekoga da baci pogled i dotegne shpanere (koji su novi ali smo skidajuci zashtitnu plastiku kod zupchastog kaisha odvrnuli i shpaner da bi mogli da provirimo unutra...)

Jedini problem lezi u proshlom majstoru koji mi duguje pare, obecao je da ce da vrati do petka, ali ako nebude vratio, ne znam shta da radim sa njim...

inache proshli majstor je uradio najfantiastichnije moguce stvari, ukrao mi je sijalice iz shtop svetla, da bi prishao stubu i sajtni isekao vozachev kaish od POJASA za vezivanje, izgubio masku za maglenku, iskrivio prednji branik jer ga je drzao napolju od decembra meseca preko ograde!!, ofarba mi zdravo krilo jarko crvenom bojom sa gornje strane (garant je u manjku novina/papira stavio krilo kao granichnik), izgubio znak sa krila gde pishe lancia k 2.0t tako da cu da furam lancia k 2.0, al ce neko da se iznenadi kad ga odere samo 2.0 heheh..... i josh gomilu sitnica koje su chistom zaljubljeniku (meni, ivanu, i npr svim alfistima) JAAAKOOO bitne, je ovaj ex majstor napravio.

ali barem se i ta saga zavrshila idemo dalje.... mada necu stici mnogo daleko ako mi ovaj pajser ne vrati pare....

Comment

• Davor
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2005
              • 498
              • Novi Sad

@Lanee

Ovo sto si naveo za majstora da ti je tako ufuserisao auto(koji je daleko od jeftinog auta),mislim nemam reci,ali kako da das takav auto takvom fuseru,po meni on je radio samo onako kako i svima drugima radi ficu,stojadina ..., pola delova ti je pomaznjavao,koje nije nimalo lako naci,posto pretpostavljam nisi ljubitelj kichstyling branika a ovaj koji se izvio nije lako upasovati a da lici na nesto.

Comment

• Lanee
                CBC Senator XXL
                • 30.11.2006
                • 488
                • Beograd

pazi skroz si upravu

ali tamo sam otishao na preporuku, jer je uspeshno radio brdo havarija, e sad to su bile astre, korse, i verovali ili ne jedan nissan z350 sa tezom havarijom (shteta 7000e )....

kad sam dolazio kod njega to sam znao...

sad znam mnogo vishe...

profesionalizam - shta je to i zaboga chemu to sluzi
                rokovi isporuke - ravni nuli, njegova rech mi ne znachi nishta (zato me i situacija sa parama brine)
                vlasnishtvo - sve shto je na njegovom placu JE NJEGOVO, jer se tako ponasha

tako da je svaki majstor machka u dzaku
                a ovaj ce definitivno zavrshiti u dzaku ako bude lood da mi ne vrati pare.

ali dobro ovi "novi" limari, kapiraju prichu oko ljubavi prema kolima, i svesni su koliko je za zaljubljenike auto jedna gomila detalja i da samo sa svim tim detaljima na mestu mozemo da posmatramo i volimo ceo auto.
                e ovim momcima je to jasno.

Comment

• Davor
                  CBC Senator XXL
                  • 02.03.2005
                  • 498
                  • Novi Sad

Da ti nije daleko NS pa da doteras auto kod proverenih majstora koji ce ti otvoreno reci koliko sve kosta i sto je najbitnije nakon zavrsetka limarskog dela pozove te da vidis kako je ispeglen auto i da se uveris da na njega nece se nanositi git fanglom zidarskom vec tek toliko koliko mora da ga bude.
                  Jeste da je malo skuplji sa cenama ali kad ti promene rub na autu garantovano 7 godina nece istruliti(vidjao sam Suze koje je radio pre,a i mnogo skuplje aute od nje,npr. BMW X5).
                  Srecno u daljim radovima kod drugih majstora.

Comment

• Lanee
                    CBC Senator XXL
                    • 30.11.2006
                    • 488
                    • Beograd

Ma ja sam ispao cigan, zeleteo sam se na prvu loptu i na naravno najjeftiniju...

a sve shto ne platish na mostu platish na cupriji, tako to ide

no sutra bi trebalo da idem kod novih majstora, sa kojima sam se danash chuo koju si mi mrtvi hladni rekli kako SHTELUJU HAUBU !!!!
                    i ja sam pao na **** ali videcu shta se radi sutra i shta oni rade

daj boze slike sutra

Comment

• Davor
                      CBC Senator XXL
                      • 02.03.2005
                      • 498
                      • Novi Sad

Da se razumemo svi smo mi cigani za neke stvari,hteli bi da se ...,a da nam ne udje,nije toliko problem u ceni ima dobrih majstora koji rade na crno u garazama i koji su dosta povoljniji od ovih "legalnih" ,samo sto je problem danas naci dobrog a postenog majstora.
                      Srecno i da poteras azdaju opet ,greota da tavori kod kojekakvih majstora.

Comment

• TAZZ
                        Banovan
                        • 30.05.2005
                        • 1409
                        • NBGD,SERBIA

su NASHTELBALI `aubu?

Comment

• Lanee
                          CBC Senator XXL
                          • 30.11.2006
                          • 488
                          • Beograd

ej najzad se mrda sa mrtve tachke,

auba legle full hheeh

no znash kako kazu hauba ...KHM... SLIKA vredi kao hiljadu rechi heheh

uzivajte.... ja znam da ja hocu

imajte na umu da je auto kod njih tek treci dan i da je danas subota,
                          i pritom nema slikasajtne i vozachkog stuba koji su vec gotovi

Comment

• Rendjo
                            CBC Senator XXL
                            • 26.06.2006
                            • 340
                            • Zadar HR

Izgubio oznaku..izvukao pojas,iskrivio branik Koji je to idiot
                            Traži pare odmah..nema čekanja Ne znam što bi mu napravio..majke mi.Ali mislim da bi bilo svega..i ne bi mu bilo svejedno.Čak i da mi vrati pare odmah ne bi umanjio moj gnjev Držati pola godine auto i ne napraviti ništa i još za*ebati toliko stvari može samo prvoklasni pokvarenjak i retard.Pošalji mu inspekciju za rad na crno ili ako ima obrt reci da ti nije htio izdati račun Ako nečeš to nazovi novine i objavi plačeni oglas u kojem češ iznijeti neka svoja iskustva o tom limaru..ma dao bi i letke tiskati pa da vidi kog će više za*ebati.Ne bi više to radio nikome,ne zato što bi se opametio,nego zato što više ne bi imao prilike

Comment

• Lanee
                              CBC Senator XXL
                              • 30.11.2006
                              • 488
                              • Beograd

HEHHE

GNEV PRSHTI NA SVE STRANE... pa znam shta mi prichash

ali veruj mi jedan minut sedenja u kappi, koja sad ima haubu , produzava zivot 1 dan

2 minuta gledanja kappe kako se pretvara u auto, produzava zivce 1mm
                              znachi samo je pitanje koliko cu ja moci da odvojim vremena da bi sva sranja proshlog majstora zaboravio HEHEH

NO! mora da mi vrati sve pare to mi je primarno, a vec mu je polu prazan plac jer svi zivi su videli ovo shta se deshava i fusherisanje koje je evidentno.
                              jedno je sigurno ON je limar sa dosta iskustva, ali je LOOOOD i treba ga se kloniti.... mislim radish posao od soma evra, nebitno koliko ti para ostaje ali neko ti je poverio neshto shto vredi soma evra A TI KRADESH SIJALICE IZ SHTOPALJKI !!!!!
                              TO se jednostavno ne radi

ali samo polako ne jurish vrabca dok nemash u ruci golub, rekli stariji i pametniji od mene, a ja cu to da primenim na sledeci nachin, chek da mi vrati pare i da sredim auto a posle mogu da biram ili da zaboravim sve i kazem jebiga desilo se ili da mu zatvorim servis na neki od nachina, ali videcemo kako se bude ponashao za sada je ok ali ne sme da bude bezobrazan jer ce neshto da gori

Comment

• Rendjo
                                CBC Senator XXL
                                • 26.06.2006
                                • 340
                                • Zadar HR

Iiiiii a ti si mu dao pare unaprijed Sve se bojim da ti je to napravio s namjerom..dajBože da se varam al teško češ od njega vidit pare Kod nijednog limara nisam čuo da se plaća unaprijed

Comment

Working...
                                X