lancia k 20v Turbo by lanee

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

mesec dana loodiloa

svashta se deshavalo

bio na kopaoniku, lepo se proveo po baricama i suncu... skijanje je onako po kachamaku....

neko me udario u zadnji levi deo... cigan, ja parkiran a opali pa zapali...

pre puta sam sredio naaaaajjjzaaad zahvaljkujutci IvanT and CREW, problem vode i njegovog curenja, tako da mi sad jedna tekucina manje curi... ehehhe

jedini cudan deo voznje do kopa je blago povishena temperatura kad smo krenuli da se penjemo uz sam vrh, koja se idalje ispoljava kao da se kasno pali ventilator za hladnjake, kad je vruc on cuti , temperature krece preko 95 on cuti, u zlo doba on se upali i skine na 90 ..... da li je normalno ili ne molio bi gospodu kappashe i Lancijone da se jave,
    zamenjen termostat i vracen fabrichki termo davach...

stigo novi chip
    auto je poludeo, i manje troshi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zvuchi glupo ali mene novchanik vishe ne boli, ja vozim stalno istiom rutom i imam neki standardni broj kilometara koji predjem, i vozim trenutno samo na benzin (dok ne stignem do ivana da ushtelujemo i plin), i cini mi se da za istu kolicinu para predjem neshto malo manje kilometara nego na plin, tako da tek cekam shta ce da se deshava na polju potroshnje...

posle ubacivanja novog chipa, sitne bubice tipa ladan loshe radi na leru i tako neke sitnice, toga vishe nema... ne znam da li je otoplilo ili ga sad sramota ali nema vishe tih problema

vuche fenomenalno ispod turbine, a u turbini nije normalan...
    mislio sam da se nece toliko osetiti razlika ali nehumano je kako sad vuche na benzin (plin ce josh malo da pricheka)

veliko HVALA NS DRUGARU GUMETINI, DRUGU GROZNOM, GOSN. IvanT-U , I 011 RACING TEAM-U SHTO JE DOVUKAO GUMETINU U BEOGRAD
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Auto ide bolesno dobro!

Sada ćemo da jurimo Raleta, da odradi optimizaciju mapa paljenja za gas i to će biti to.....narednih 2-3 meseca.....onda će iz pepeljare auta izaći magični chip i ona boost čukica će biti zakucana u crveno.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Gumetina
        Banovan
        • 12.12.2004
        • 1082
        • Novi Sad

Kud sam vam i dao onaj drugi... (kad nisam znao koji je)

Uglavnom jedem punjenu belu vesalicu (urnebes i kupus)

Za optimizaciju se obratite Ale944-tu, ja cu da prebacim i sprizm cip

Kad cu ja malo da se provozam u tom chudesu, vata me nostalgija za mojim turbom....

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

Shto se tice voznje moz kad ocesh, mada je daleko od utegnutog stanja, mora da naplatim dugove pa da sredim to kako ja hocu...

jel ide uz tu veshalicu i neko pivo valjda HHHEEHHE a gde ima piva tu ima i rakije a ja rakiju ljushim pa ubijam hEHEHEH

e a sad za optimizaciju, na benzin ubija kako ide ali ubija, potpuno je poludeo...
          a shto se tiche plina tu je vec chupavo, gushi se nece da puni lepo, ima po neku chudnu vibraciju i na leru i u radu...

svecice su extra, a i nove su, plina po mapi nema dovoljno za pun pun gas, ali to ce sredimo, ali brljavi i na leru...

po meni i Ivanu paljenje mora se koriguje u korist plina...
          e sad ti reche da se obratimo Aletu, jel treba svi zajedno da dodjemo i donesemo punjenu veshalicu i pivo u NS, pa onda na "kopir mashinu" jer to zahteva koordinaciju mnogo ljudi HEHE
          Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

Originally posted by Lanee

svecice su extra, a i nove su,
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Lanee
              CBC Senator XXL
              • 30.11.2006
              • 488
              • Beograd

pomenuto je na nekoj predhodnoj strani

miki je zasluzan za to shto su svecice nove, a lane je kriv shto se sve to deshavalo u austriji heheh

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

ma nisam to mislio vec na to da kazes da su dobre,tj.extra...
                slusaj mene radi kako znas
                mali off#
                groznog opasno naoruzavam...
                to znachi da ces imati konkurencijuuuuuu
                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Lanee
                  CBC Senator XXL
                  • 30.11.2006
                  • 488
                  • Beograd

video sam dobar deo naoruzanja

boze kako ce ono chudo da ide samo da ga sklopi a ne skarabudzi

moj auto je sad poludeo a ima wupu u usisu ( ili je samo prso BOV )

Comment

• Lanee
                    CBC Senator XXL
                    • 30.11.2006
                    • 488
                    • Beograd

dobra vest nije prso BOV

imao sam neki problemcic sa podizanjem temperature ispostavilo se da je zachadjavio osigurach... ko gura OSI... moze bude eben... hh

nego

da malo izvestim kako se auto ponasha sa novim chipom,

kao prvo ide kao bolestan
                    do sad je se malo muchio da krene (sa starim chipom) dok ne dovati turbinu pa je gradska voznja bila drndanje

sad auto 2 puta lakshe krece, uzastno je startan i vozan....

ocekivao sam da ce i ovako bolesno velika potroshnja da josh poraste ali sa tim se se nekako pomirio kad sam nabavio chip...
                    MEDJUTIM na moje prijatno iznenadjenje auto troshi MNOOOGOOOOO manje

racunica je prosta (crva nikad nije ni bilo)
                    pre je potroshnja bila iskljuchivo u reonu od 17 - 25 (kad je 25 onda znachi da sam bash bash divljao ko konj )
                    a sad em sam testirao kako ide, i josh preko toga malo lozio, blamirao ljude sa nekim novim fensi kolima sa gospodzama na suvozachkom mestu... bilo kako bilo potroshnja plinchuge je 13.5
                    ja nisam verovao na prvu loptu pa sam zato i sacekao par dana i novo sipanje koje je imalo za korekciju neznatno vecu potroshnju 13.7 (mozda je i loshiji plin ali je stvaaaarno zanemarljivo vishe)

sve u svemu EXTRA, cekamo da se gosn ALE944 javi sa savetom gde pomeriti paljenje jer je pun turbo i pun gas vrlo nemoguca misija na plinu, nebili gosn Guma sprzio neki korektivni chip, pa da vidimo kako ide plinara HEHEH

izduv i usis idalje bleje, nece ljudi plate svoje dugove, moram povedem neke momke sa palicama, u izvidnicu heheh

Comment

• Lanee
                      CBC Senator XXL
                      • 30.11.2006
                      • 488
                      • Beograd

ufff

em sam bio bolesan em radim ko konj em mi idu kolokvijumi strashno heheheh

ovako
                      izgleda ima izgleda da trake za izduvnu ikad stignu.

plin idalje radi relativno loshe pa se i ne palim mnogo da ga stiskam na plinu pa jelte i ne troshi puno, ima neshto korisno u svemu tome heheh...

valjda cem sredim i to kad budem poskidao sva turbo creva i provalim gde pushta jer me i to zeza ali nemogu da postignem ishta da uradim

ali poceo sam vec da se nerviram tako da cu morati malo da se uozbiljim i sve to zalepim i izmenjam i izvarim

ajd u zdravlje

Comment

• Lanee
                        CBC Senator XXL
                        • 30.11.2006
                        • 488
                        • Beograd

stigle trake....

kupovnia raznoraznog materijala u toku....

uskoro i slike

Comment

• Lanee
                          CBC Senator XXL
                          • 30.11.2006
                          • 488
                          • Beograd

HRISTOS VASKRESE !!!

SRECAN USKRS

SRECNI PRAZNICI (svim vernicima)

Comment

• acoo
                            CBC Početnik
                            • 17.03.2008
                            • 1
                            • beograd

srecani praznici svima i pozdrav od mene
                            malo cu da skrenem sa teme i nadam se da vam nece smetati
                            naime planiram da kupim kappu i imam dve modela u ponudi 2.0 i 2.4 oba benzinca i oba su 98 god. i oba su ful stanju i bez plina pa eto cisto vas savet koji da uzmem i zanemarite cenu registracije
                            mnogo vam hvala

Comment

• Lanee
                              CBC Senator XXL
                              • 30.11.2006
                              • 488
                              • Beograd

pushimo se...

odgovor na to je stigao iz fabrike garrett u obliku ball baring gt28r

slike USKORO....

Comment

• Lanee
                                CBC Senator XXL
                                • 30.11.2006
                                • 488
                                • Beograd

samo malo da vam zagolicam mashtu...

Comment

Working...
                                X