potroshnja plina 11 l !!!! nisam ga shtedeo majke mi gde god je moglo 200 ja sam tero
IVANE ima spomenik da ti podignem hehehe
potroshio je nesho vishe od litar ulja, 100 puta sam proveravao i nisam mogao da verujem
nashao sam i zamenio sumnjiva turbo creva jedno je imalo i wupicu tako da boost leek ne postoji vishe
nabavio sam i ispravan boost kontroleri i sad drzi 1 bar zakucan ode kratko u overboost 1.2 i vrne se na 1 i tu stoji i to bogami stoji i na 6k obrtaja, nisam primetio da pada
neki iz mechke su se izbechili kad su ishli 200 u levoj traci a ja iza njih blicnem da se sklone i nece a ubrzavaju idalje, ja za njima tek mechka na 240-250 dade desni zmigavac, a ja pored njih wroooom hehehe
jbg mnoogo je bolji austrijski benzin pogotovu onaj chudni sa znakom 100 heheh
@ zverko kad sam u austriji trazio sredstvo za chishcenje dizni za benziske motore, gledali su u mene kao u tele, nishta im nije bilo jasno jer nemaju i nikad nisu imali sredstvo za chishcenje benziskih dizni jer je kvalitet benzina koliko visok da nemaju potrebe za tim sranjem.
I najcheshce pitanje je bilo, a shta ce ti to ?!!!!?!!!!!!
shta shta ce mi da ga popijem pa da ti pisham po chelu ne bi li te spalio !$@(Y&%@, lobotomirani austrijanci
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Kad sam isao za BL (prije 2-3 sedmice) natocio sam u Austriji OMV 100 - u PL bio natocen neki "obicni" 98. Nisam mogao da vjerujem kolika se razlika primijetila na mom obicnom karburatorskom motoru (tocio sam ranije u Rovera razna goriva sa 100-injak oktana i nisam primijetio nikakvu razliku...). Pri 180 stisnem gas i najnormalnije ubrzava dok ranije to nije bio slucaj nego je lagano navlacio. Bas me je pozitivno iznenadilo!
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment