koja je puna oznaka za taj fen ?
lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A jel ovo gore novi isparivac?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
ma da
kad je bal nek je maskembal
a turbo se okrece sam od sebe
dunesh u njega a ball barring ga vrti minutPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
ako mu ga dune neka iskusna wrti seeeeeee ...izwinjawam se ali morao sam
Comment
-
-
Originally posted by mihajloako mu ga dune neka iskusna wrti seeeeeee ...izwinjawam se ali morao sam"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
nadajmo se da ne chita
Comment
-
-
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
oooj srbijo medj shljivama
bem ti zivot razboleh se...
turbo dobija novo ruho, tj adaptere i idalje je kod majstora koji je iako fenomenalno vredan i marljivo radi, verovatno pocinje blago da me mrzi jer mu fali jedno 3 kile adaptera, za shta god da se uvatio mora se pravi....
tako da sreca u nesreci, sad kad sam ovako raspadnut i nije mi dobro, barem se ne nerviram shto mi auto nije gotovPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
Comment