Mislim da mu je drugi par izduva visak i da kvari eleganciju tog auta... Na stranu to sto mu je dosta i ovaj jedan... Ljubomoran
pa nisam mislio da vire napolje sad neshto mnogo, nego elegantno da budu uvucheni da se skoro stapaju sa linijom zadnjeg branika.... ideja je visoka elegancija tipa kao shto fura recimo A8 samo brze
P.S. a shto se tiche InterCoolera, dolaze u obzir od svih turbo Lancia Kappa (i 16v i 20v), od alfe 166 Turbo, i od Fiat Copue-a takodje i 16v turbo i 20v trubo......
pa ako neko ima vishka ili povoljno nek se javi ili meni ili Ivanu (IvanT)
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
bar da su neke lepe vesti....
naime stranac sa koga se pakuje, nije turbo i motor se razlikuje za "par sitnica"
dovoljno da su im razlichiti karteri, josh jedan troshak..... molim da se javi neko ako zna gde moze da se nadje taj karter iole povoljnije....
hvala
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Joj ne mogu da se setim gde smo mi uzimali za nasu, mislim da je Mirijevo ali nisam siguran... Saznacu ovih dana, ali u svakom slucaju nimalo jeftin deo...
radovi kao shto se da primetiti se odvijaju jako traljavo i sporo, ponajvishe zbog zauzetosti majstora i angazmana oko drugo auta...
NO nije sve tako crno, delovi se nalaze polako ali sigurno, i ako je za verovati Motor izlazi napolje i krecu ozbiljni radovi, tokom ove nedelje (recheno mi je sutra ali se vec sve toliko oteglo da je verovatnoca da se to desi vrrrrloooo mala)
a ovo sam izvadio iz kappe
original K&N koji je dobio direct hit i nigde nije bushan... upotrebljiv ili ne ??
hehe shalim imam i drugu pechurku koja dodushe nije K&N, ali ova stara je GOLEMA, a nekako mi je trip da je zadrzim u autu ako budem mogao (a da to ne bude u gepeku )
Srecno sa radovima
Ne znam da li si pronasao IC
Ako nisi video sam na jednom drugom auto forumu lik prodaje IC od fiata coupe 2.0 20v turbo za nekih 500 kuna = 5.000 din (jedino je mali problem daljina) ali ako nisi nasao IC misim da se isplati
Ako ti treba kazi pa da ti postavim link ka oglasu
dobio sam ponudu za IC ovde na forumu, ali josh nisam nishta kupio, po principi chekam dok se ne sredi auto malo vishe da ne zarobim pare za dzabe u IC ako mi zatreba kinta za neshto preche... ne kazem da je IC nebitan ali mora da sacheka kad su lancijini delovi u pitanju.
Hvaaalaaa punoo u svakom sluchaju i naravno postavi link da vidimo vredi li chemu taj IC
ufff
majstor me zavlachi MAXIMALNO... pade sneg a ja sam josh uvek peshak
sutra, ako prezivim slave uffff, ima da odem da mu kazem svashta jer je nenormalan....
keve mi dodje mi da uzmem onog stranca da prebacim samo tablice i da teram hehe a da znam da mi ne bi oduzeli kola verovatno bi to i uradio
ono da je kazna do 2000 - 3000 dinara vozio bi se uredno
Comment