lancia k 20v Turbo by lanee
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Juu Juuu juuu, ma ide ona 240 fabricki 7,5 do stoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
7,2 je fabrichki podatak, a na testu GENTE MOTORI srednje vreme u tri prolaza je bilo 6,9 i max. brzina 247, ako se nevaram.
Comment
-
-
Ivane (imenjace) Svaka cast! Cuo sam price o tvojoj Lanci, i to kakve price!!!
U porodici imam 2.0 20v i posto sam svezi vozac to mi je i prvi auto, sto mozda i ne valja jer cu da se razmazim, pa ce svaki sledeci da mi bude losiji
Elem sta sam hteo da te pitam, posto po gradu stvarno mnogo trosi, znam da se bavis ugradnjom plina pa me zanima koliko bi gubitak bio u performansama?
Comment
-
-
Pitaj ih da ti objasne zasto je shit, a usput bi mogli da ti objasne i kako radi motor sus. Gotovo sam siguran da nece znati, zato i imaju takvo misljenje od plinu. Drugi razlog je iskustvo sa losim majstorima, a tako je u 99% servisa za ugradnju plina kod nas. Posle plin biva kriv...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Plin je jako opasan u autu. Moze doci do strahovite eksplozije. Zamisli da setas bombu od 64l u rezervoaru. Ako neverujes probaj da probijes upaljac pa ces da vidis eksploziju..... Ma nikako ti to netreba u kolima.
P.S. Urose nemoj da hvalis plin toliko jerbo ce da mu skoci cena cim se omasovi totalno
Comment
-
-
Inace kad videh Ivanove slike (kako je menjao boju) nista mi nije bilo jasno ucini mi se lanca ruzna. Medjutim kad je vidis uzivo..... Stvarno lep auto nema sta
Comment
-
-
Originally posted by djukicPlin je jako opasan u autu. Moze doci do strahovite eksplozije. Zamisli da setas bombu od 64l u rezervoaru. Ako neverujes probaj da probijes upaljac pa ces da vidis eksploziju..... Ma nikako ti to netreba u kolima.
P.S. Urose nemoj da hvalis plin toliko jerbo ce da mu skoci cena cim se omasovi totalno
Plin je mnogo bezbedniji od benzina... Kad bi na primer odvrnuo bocu i pored nje drzao upaljen upaljac ne bi doslo do eksplozije...
To je ono sto znam onako okvirno a verujem da ce te Uros i Ivan jos bolje uputiti za to...
Comment
-
-
Ma opushteno, shali se on. Ima dva, tri auta na plin, a i shta bi drugo radio kod mene.
Comment
-
-
Ili moj aparat ne valja (dodushe probao sam josh dva) ili sa tom klasom aparata ne moze da se verno prikze perla boja auta. Ni na jednoj slici se nevidi "prava" boja. Uzivo je to to.
Comment
-
-
NHF ma plin je stvarno OK neoklevaj ni sekund neznas sta gubis
P.S. Ozbiljan savet: Samo u dobrim servisima ugradi plin, mnogo je mucno kad ti je nestrucno ugradjen i podesen pa pocne da te zeza (naravno podrazumeva se kvalitetna originalna oprema)
Comment
-
Comment