Ne. Nazalost kao i za sve u zivotu vazi princip "ekvivalentne trgovine". Da bi ti gas radio potreban je difuzor manjeg precnika, da bi ubrzao strujanje vazduha zbog venturi efekta...eventualno mozda mixer nije odgovarajuci za taj motor, to vec neko drugi treba da pogleda...
Jos jedna CRX 1.6 16v
Collapse
X
-
Pala probna voznja sinoc! Ne mogu da budem merodavan, posto sam samo jedanput pre vozio ovog CRX-a. Ide OK. Videce se rezultat posle zatezanja glave, stelovanja ventila i merenja snage.
Ali ljudi auto zato urla kao da je neka trkacka mashina. Zatrese se zemlja kad prodje. Cekamo dino...Power of dreams !!!
Comment
-
-
-
Originally posted by V-TecJel si ovaj dihtung dobio uz granu?mada to je dosta i do vozaca
najverovatnije sam tu u nedelju pa se vidimo vozimo
inace, dexoni je ocenio da je moj motor (na koji je sada napakovana glava) u dobrom stanju a to vidi po "zuckastoj boji bregastih, klackalica,..kao sto se vidi na slici) a kada postoji problem, ta boja je tamnija pa se nadam da necu u skorijoj buducnosti imati problem sa radilicom i karikama..
Comment
-
-
Ma kad budes, nedaj boze, naisao na problem, ubacis motor od 160 magaraca i ima da leti
Comment
-
-
Ako se izbacuje broj motora, onda i ja hocu jedan VTI
Samo kad bi ih bilo
Comment
-
-
evo ja se drzim....
Vidim da si ocistio dizne, blio bi dobro da sada do ponovnog merenja vozis samo na benzin, znam da je to kratak period da se zaprljaju ali................
Gledam sada u autodati pritisak u cilindrima 9.5-13.5bar
A kod tebe jekoliko se secam.. 10,5 9,5 10 10
Danas sam pitao majstora i kaze da je minimum 8bar da bi auto mogao da radi..........
Onda je usledio test DVA manometra, jedan je pokazao 14 a drugi 12bar, znaci velika razlika, zato nadji lepo BAR DVA razlicita monometra pa premeri opet, mozda je i taj sto ste merili lagao (a da je slagao i 1bar mnogo je)
Takodje premeri sada pritisak u cilindrima posle uradjene glave, pretpostavljam da si radio vodjice, sedista ventila, nove ventile ili obradio stare..........moguce da su bili izgoreli pa da su pustali pritisak........
Ako mozes da nadjes leak down test
Ne budi lenj pa probaj sve ovo i znaces na cemu si.3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
Comment