Jos jedna CRX 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marko321
    CBC Član
    • 18.06.2007
    • 49
    • Kragujevac

verovatno neki 1.5
    2 Fast 4 You

Comment

• sale vti
      CBC Senator XXL
      • 05.12.2007
      • 316
      • bgd-zemun
      • ctr

Originally posted by shone190
      Kakav je ovo CRX koji ubrzava za preko 10s do 100Km/h???
      Pa polovan, presao 300000km...
      A koliko sam ja razumeo to su rezultati merenja kod nas a ne fabricka,pa recimo "dobar vozac"...itd...
      malo po malo se nakupi i recimo dobije 10sec. eto ono kao recimo...
      Salu na stranu, vidi se da su se performanse znacajno poboljsale!
      Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Ne postoji CRX druge generacije sa 1.6l motorom.

Comment

• Timothy Leary
          CBC Senator XXL
          • 23.04.2006
          • 439
          • Beograd

unutra je 1.6 16v...sto ide stok toliko do 100, ne znam

Comment

• 1nsane
            CBC Senator XXL
            • 28.05.2007
            • 388
            • Umcari - Grocka

Originally posted by markokg1982
            update
            cuo sam se sa dexonijem. rekao je da ce preuzeti auto i istestirati ga u potpunosti jer mu se ovo nikada nije desilo i hoce da zna sta se zapravo izdesavalo tj desava!
            rekao je da me nece kostati vise nista tj sto sam para potrosio za obecano, to je to!
            ukoliko se ispostavi da je u pitanju losa glava, uradice mi i generalnu ako bude potrebno tj uspostavili smo punu saradnju i razumevanje sa obe strane! uh, izgleda da je mukama uskoro kraj,,,
            Drago mi je sto ste se dogovorili. Veruj mi da je Dexoni bio totalno ubedachio zbog tvog auta. Bas me zanima zbog cega toliko trosi ulje.
            NO BRAIN
            NO PAIN
            1_N_S_A_N_E

Comment

• shone190
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2004
              • 1877
              • Beograd
              • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by Timothy Leary
              unutra je 1.6 16v...sto ide stok toliko do 100, ne znam
              Verovatno da bi onda sa NOS-om ispalo da je dobio 2 sec do 100

Comment

• markokg1982
                CBC Senator XXL
                • 19.05.2007
                • 409
                • Kg-Bg

Originally posted by 1nsane
                Drago mi je sto ste se dogovorili. Veruj mi da je Dexoni bio totalno ubedachio zbog tvog auta. Bas me zanima zbog cega toliko trosi ulje.
                Znam.. rekao sam mu da se ne opterecuje jer dok nam je zdrave pameti a pritom niko nema nameru medju nama da bilo ko koga zahebe,bice sve ok tj mora da bude tako! mozda nikada ne dobijem konje koje sam ocekivao, ali je dexoni provereno dobar majstor da resi problem potrosnje ulja na OVAJ ili ONAJ nacin tj ispiranjem motora i promenom ulja ili generalnom.
                BaneR je to lepo rekao-kada auto trosi 1 litar na 1000 km, tada moras da razmisljas sta je ali kada trosi 1L na 200km kao kod mene, auto ima direktan veliki problem koji treba da se otkrije.
                hondaholic je video po mom izduvu da auto trosi ali po mirisu koji izbacuje, motor je ZDRAV tj on je imao identican problem koji je resio tako sto je isprao motor, sipao modrica sae 20-60 i u potpunosti je prestala potrosnja ulja
                daj Boze, videcemo..
                Sale vti interesantnije mi je da ubacim motor kao tvoj a po mojoj proceni, ako sve bude ocekivano tj ako ukinu broj motora sada u junu-julu sa novim tablicama, prevrnucu nebo i zemlju da ga nadjem
                Timoty je rekao da se broj motora nece izbaciti ali ja se i dalje nadam da hoce
                http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Sapcanin
                  CBC Senator XXL
                  • 13.12.2006
                  • 317
                  • BG
                  • Peugeot

Ubedi mugena da ti proda, jedan mu cuci u garazi
                  Daj boze da ukinu br. motora...
                  Poljoprivredne masine

Comment

• hondaholic
                    CBC Senator
                    • 20.09.2007
                    • 201
                    • Beograd
                    • 1993 Honda CIVIC 4x4

Mare, kao sto sam ti i rekao, moguce da je i ulje problem. Probaj, isperi, sipaj nesto gusce, pa da vidimo dalje sta i kako. Ne garantujem da ce prestati potrosnja ulja, ali da ce smanjiti, to je sigurno. Jbg, kostace te nekih 2000-2500 dindzi. Long life 20-60 ili mobil 20-50 ti je oko 300 dinara litar, sredstvo za ispiranje oko 500-600, mozes sam da to uradis i to ti je to.
                    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• sale vti
                      CBC Senator XXL
                      • 05.12.2007
                      • 316
                      • bgd-zemun
                      • ctr

Originally posted by markokg1982
                      [Sale vti interesantnije mi je da ubacim motor kao tvoj a po mojoj proceni, ako sve bude ocekivano tj ako ukinu broj motora sada u junu-julu sa novim tablicama, prevrnucu nebo i zemlju da ga nadjem
                      Timoty je rekao da se broj motora nece izbaciti ali ja se i dalje nadam da hoce
                      Ma ne brini, bice nadjen motorcic, a ne slusaj Timoty-a, hoce da ostane najbrzi jos neko vreme pa te sabotira!!!
                      Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Ne znam sta je sipano od ulja ali sa promenom na neko drugo nece izgubiti potrosnju ulja.

Da li bi mogao meni hondaholic da omirise malo auspuh da vidim da li je potrebno ispiranje sa modricom.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• hondaholic
                          CBC Senator
                          • 20.09.2007
                          • 201
                          • Beograd
                          • 1993 Honda CIVIC 4x4

@ M
                          daj bre ne zaj.bavaj! znas kako smrdi kad auto trosi na karikama! kod marka ne dimi nesto preterano a i ne stipa za oci, znaci da ne sagoreva ulje. to bre mora da stipa za oci a kod njega nista. lepo sagoreva i nema plavog dima. nemoj da harikiras stvari. na kraju krajeva i ja sam imao takav slican problem i smanjio sam potrosnju sa guscim uljem. ipak je to autic koji je star jos malo pa 20-tak godina. ne moze da bude savrsen. i nema plavog dima. a rekao sam da proba sa modricom jer mu je za probu a mislim da je ona sa odnosom cena-kvalitet vrlo konkurentna. da se ne trosi mnogo a za probu da mu bude ok.
                          1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Znam...nego ja procitah da auto baca dim...normalno da mislim na plavi posto pricamo o potrosnji ulja ali zato kao kad se omirise motor je zdrav. Kakav li je tek ukus

Toliku potrosnju ulja ne moze da spase drugom gradaciom. U ostalom preporuceno mu je mineralno pregusto ulje za taj hondin motor sto naravno nije resenje tako prekrivati nedostatke vec treba resiti problem pa sipati normalno ulje. Mislim pricamo o tjuningu i kako izvuci snagu a ovamo o guscem ulju sto nikako ne ide zajedno.

Poruku izmenio: level3
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Type_R
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2007
                              • 900
                              • Valjevo

Ili nisam pazljivo pratio na casu ili nije bilo reci koje ulje je sada u motoru

Jedno je sigurno i slozio bi se sa M-om da gusto mineralno ulje NIJE za taj motor, letnje ulje moze da ti bude u najgorem slucaju 10w-40 ili 10w-50 i to polusintetika, zimsko 0w-40 ili 5w-40.....
                              3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

motul 2100 10w40 ....
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...