Jos jedna CRX 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hm, pa i nije nesto zastupljen, to se ja tripujem zbog vas CRX-ovaca, ima vas kao pleve...

ED45 Civic hatchback
    ED73 CIVIC sedan
    ED93 CRX
    EE47 Shuttle 4WD noviji
    HW Concerto

Mrsavo...

Comment

• markokg1982
      CBC Senator XXL
      • 19.05.2007
      • 409
      • Kg-Bg

[quote=Bane®]
      Originally posted by "TRIO_driver":qq2nwve5
      Jel to isti motor koji je isao recimo i u EG kupea, kao sto ima Dexony(znam da ej njegov 1.5)?
      Posle 1991, mislim da je taj motor išao samo u Concerta, a posle njega u legendu .[/quote:qq2nwve5]
      upravo tako tj i ja mislim da je ovaj motor nastavio samo jos u concerta. ja sam kupio motor iz concerta koji je bio 92god.
      da potvrdim sto je BaneR rekao, vracena je stock glava na stock podlogu..
      BGILEGAL mislim da porozna ne znaci i pukla!
      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Gore je spisak evropskih Hondi sa tim motorom..

Comment

• coco
          CBC Senator XXL
          • 24.10.2004
          • 476
          • i`am from the land that is placed nowhere

d16a8 je ubacen i u integru za americansko trziste od 88-89
          "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• markokg1982
            CBC Senator XXL
            • 19.05.2007
            • 409
            • Kg-Bg

coco, mislim da je u pitanju i acura 86-87 god. kada sam kupovao svecice i kablove u usa, vodio sam se ovom cinjenicom i nisam pogresio.
            presao sam do sada 400km sa prosecnim brojem obrtaja 2.5-2.8k tj ne verujem da sam kazaljkom dotakao dva tri puta 3000 rpm.
            sutra idem za Krusevac (malo dalje) pa ocekujem da cu predjem jos nekih 500km tako da ce potrebnih oko 1000km predjenih u cilju razradjivanja motora biti konacno ispunjeni!
            na auspuhu i dalje malo dimi ali nisam primetio potrosnju ulja tj verovatno sagoreva iz auspuha ali cu i dalje kontrolisati. ulje je zadrzalo svetlu boju tj kao da je sipano pre 5min

Comment

• Sapcanin
              CBC Senator XXL
              • 13.12.2006
              • 317
              • BG
              • Peugeot

drzimo ti palceve
              Vazno je da ne trosi ulje, bes snagu, ima je i dovoljno
              Poljoprivredne masine

Comment

• markokg1982
                CBC Senator XXL
                • 19.05.2007
                • 409
                • Kg-Bg

Originally posted by Sapcanin
                bes snagu, ima je i dovoljno
                gresis sinko
                toga nikada nije dovoljno i ti to dobro znas Bobo
                podji prvo od sebe sta je sledece sto kupujes
                prilicno sam siguran da niko od nas nije presao sa neceg jaceg na slabije. kada neko predstavlja auto, odmah se postavlja pitanje koji je motor unutra i koliko je jak, zar ne? tako da, bar meni, snaga je na prvom mestu jer ako auto pocne da davi umesto da puni, pa ko ce biti zadovoljan?
                crx ima fabricki dosta snage i to je ono sto mene malo vadi, ali, uvek moze vise

Comment

• PINHEAD
                  CBC Senator XXL
                  • 30.03.2005
                  • 373
                  • BG, Vidikovac

Originally posted by markokg1982
                  ...prilicno sam siguran da niko od nas nije presao sa neceg jaceg na slabije. kada neko predstavlja auto, odmah se postavlja pitanje koji je motor unutra i koliko je jak, zar ne? tako da, bar meni, snaga je na prvom mestu jer ako auto pocne da davi umesto da puni, pa ko ce biti zadovoljan? ...
                  hmmm.... pa evo ovako:

Aleko 1.6 90ks > Passat 2.3 115ks > BMW 325i 170ks > Civic 1.4i 90(+ )ks

Sta mislis o ovome? Btw znas i sam da isti auto ne ide uvek isto. Tj nekad ide ko raketa a nekad davi....
                  EI9, EJ9, EK9......

Comment

• markokg1982
                    CBC Senator XXL
                    • 19.05.2007
                    • 409
                    • Kg-Bg

e pa dobro sada..rekao sam da sam poprilicno siguran a extrema uvek ima verovatno ga muka naterala ili se ozenio tj pogledaj i sam
                    90ks-115ks-170ks...
                    kao sto sam rekao sapcaninu, evo Djuro, kazem i tebi tj pogledaj sta radis sa tvojim autom? da slucajno ne juris po koju ks vise?

Comment

• Sapcanin
                      CBC Senator XXL
                      • 13.12.2006
                      • 317
                      • BG
                      • Peugeot

ja sam dokazao da auto sa vise kolja sporije ide...

Ja sam u kolima, dosta brze ide nego kad dodam jos 3 konja od po 100kg u auto
                      Poljoprivredne masine

Comment

• PINHEAD
                        CBC Senator XXL
                        • 30.03.2005
                        • 373
                        • BG, Vidikovac

Originally posted by markokg1982
                        ...verovatno ga muka naterala ili se ozenio tj pogledaj i sam
                        90ks-115ks-170ks...
                        kao sto sam rekao sapcaninu, evo Djuro, kazem i tebi tj pogledaj sta radis sa tvojim autom? da slucajno ne juris po koju ks vise?

Inace, sve vreme ti pricam o sebi i automobilima koje sam ja vozio

I uzgred, nisam se jos ozenio.
                        EI9, EJ9, EK9......

Comment

• sale vti
                          CBC Senator XXL
                          • 05.12.2007
                          • 316
                          • bgd-zemun
                          • ctr

Mare ne slusaj ti ovog sa brda vec teraj svoj fazon!!!!on kako je krenuo ceka onu novu indonezasku seriju auta pa da se zabode skroz....jbg ja kupio hondu i odma se ozeni...opet jbg slusaj iskusnije!!!
                          Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• markokg1982
                            CBC Senator XXL
                            • 19.05.2007
                            • 409
                            • Kg-Bg

Originally posted by PINHEAD
                            Inace, sve vreme ti pricam o sebi i automobilima koje sam ja vozio

I uzgred, nisam se jos ozenio.

Sale VTI- upravo tako! kupio hondu da se ozeni!
                            PINHEAD- bravo za taktiku

Comment

• markokg1982
                              CBC Senator XXL
                              • 19.05.2007
                              • 409
                              • Kg-Bg

kao sto sam vec navikao, taman resim jedan problem, stize drugi pa treci pa sve tako u krug
                              juce u centru Novog Sada u koloni mi se ugasio auto, vergla a nema znakova da ce da upali. sreca u ovoj mojoj nesreci je ta sto su oko mene bili najbolji mastori za hondu kako iz Bg-a tako i iz NS-a. Nebojsa je odman na ulici probao da resi problem tj sumnjalo se na relej pumpe za gorivo s obzirom da se pumpa nije cula kada se da kontakt ali s obzirom da relej nismo imali, Trio driver me je odslepao do njega u dvoriste pa smo posle skupa aktivirali Nebojsu, Mugena, Robiku, negovog elektricara..ali je bilo bas tesko da se bilo sta uradi pa je Mugen, kao odlican poznavalac elektrike pogotovo crx-a skinuo i odstapao sve moguce seme sa neta i posle 5-6 sati smo upalili auto na plin.
                              donosili su drugi kompjuter, razvodnik, relej..ali nije hteo ni da se javi + nije bacao varnicu..
                              losa instalacija je napravila havariju sama sebi kao i funkciju sa kompjuterom i + otisla pumpa za gorivo.. sreca sreca radost..(citaj uzas)
                              dovezao sam auto do servisa gde ce mugen da, najverovatnije zameni instalaciju i pumpu za gorivo pa kako mi bude.
                              hvala puno Trio driveru, svim majstorima koje sam pomenuo i Neman-u, njegovom bratu Dzoniju, Dzoni be lude-u sto su ostali uz mene do kraja!
                              izvinjavam se i ostalim HCS clanovima sto su me dugo cekali i sto sam, nekima manje a nekima vise pokvario planove i obaveze koje su imali u BG-u
                              sada odoh da jurim polovnu pumpu za gorivo jer sam prakticno ostao bez para..
                              p.s. mnogi od vas su sumnjali na pumpu za gorivo s obzirom da mi auto najvise snage daje na oko 6100rpm tj smatrali ste da nema dovoljno goriva,, epa hteo ne hteo, moram da je menjam pa cu da vidim sta se desava

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Marko, batali izvinjenja, normalno je da se nekom nesto desi i normalno da ostali pomognu.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X