ulje i filter zamenjeni, glava dotegnuta kooonacno, ventili nastelovani, auto je kod mugena ponovo rascupan tj skinuta mu je instalacija a bice nova postavljena tj napakovana u ponedeljak ako sve bude kako treba.
posle predjenih 1500km blage voznje kao po 00, stiskanje gasa izaziva osmeh na licu a imam utisak kao da ide kuplo bolje sada
Mare posto rece da ti je pumpa ok koju si skinuo i da je kasnije sve proradilo meni to smrdi na sugavi relej sa alarma koji povezuju na bravu, i kako koji na verglanje ili dotok goriva tj na pumpu!!!desava se da relej zalepi i eto sranja!!!
Ima bre onaj Mugen jake ruke...
Kada je cimnuo neki snop kablova, odlete sve u pm, uz oblak prasine, neke cudne zvuke i konstataciju : "Ovo mu ne treba"
nemoj vise u detalje molim te
Sale, vrlo je moguce da si u pravu! glavni uzrok mog problema je upravo instalacija blizu tj oko povezanog alarma. rekao je mugen da ce da je otkaci a posto ne voli da radi sa alarmom, neka je neko drugi vrati.
imam i problem sa alarmom da svaki put kada padne kisa, on se aktivira
Sale, ako si raspolozen (kad god) da se pozabavis ovim mojim problemom, posto znam da znas sa alarmom da radis (moj je skorpion), bio bih ti zahvalan
a opce poznata stvar kod honde je da se izbjegava kupovina auta kojemu su sjecene i/ili vrsene onanije po instalacijama. ja sam odustao od 2 motora b serije jer sam primjetion sjecenja i onaniranja po instalaciji....
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Ma nije problem i ako se nesto radi da se odrzava kako kazu higijena kablova, sve lepo izolovano sredjeno vraceno na mesto itd...
Nije problem mare ali prvo moram da bacim oko, ali ako se pre toga ucio neko da radi na tvom autu ja tu onda nista ne bi diro!!!
Dva puta sam se udavio u zicama, naravno problem je bio resen...ali dzabe kad sam se odrao da sredim...
Burazerovog mini morisa iz 77 godine i audija iz 84 nikada, ali stvarno nikada necu zaboraviti!!!
Evo ortak je sada uzeo alfu 156, i u motoru je haos sa zicama i relejima...ja stvarno ne znam sta ti ljudi rade...seku prespajaju ne izoluju....s t r a s n o...
Nije problem mare ali prvo moram da bacim oko, ali ako se pre toga ucio neko da radi na tvom autu ja tu onda nista ne bi diro!!!
no problemo. meni je sada auto fabrika tj kada budes bacio oko, videces isto sto i na fabrickom crksu pa ako mozes da nakacis ovo sto je mugen skinuo (stoji mi u gepeku) u tom slucaju super a ako ne, nikom nista, hvala u svakom slucaju. najvise mi nedostaje centralno daljinsko zakljucavanje.. moram da bodem kljuc svaki put
znaci, kad god budes raspolozen, ti reci kad i gde da dodjem, auto je kod mene sada. cujemo se preko moba
Drago mi je da cujem da ste pronasli uzrok kvarova, nadam se brzom resavanju problema i onda zoom-zoom... Ups ovo je hondin forum , samo u vtec... A da nemas vtec...
Ma samo pun gas
ja bas planirao da ti oprostim sto si mi isprozivao auto u chat-u kad evo tebe ponovo.. poceo sam svako vece da se molim da te sretnem na semaforu, fali mi jos tvoja mazda u retrovizoru da popunim kolekciju
inace, kooonacno sam uspeo da pronadjem i desno pod krilo (krio ga hondaholic ) levih ima na pretek, cak sam i sam otkupio jedno visak za 500din neka se nadje ako zatreba nekome u klubu
idem kod hondaholic-a za vikend da to nabudzimo pa onda mogu da operem motor ..okacicu slike
ja bas planirao da ti oprostim sto si mi isprozivao auto u chat-u kad evo tebe ponovo.. poceo sam svako vece da se molim da te sretnem na semaforu, fali mi jos tvoja mazda u retrovizoru da popunim kolekciju
Ako i mene ubrajas u tu "kolekciju", bolje nemoj!!!
Odracu te pred svima i bice ti kriiiivooooo
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Comment