A ako idemo analogijom da je Dzoni brzi od tebe, a ja brzi od Dzonija, onda nemoj ni da stajes samnom na crtu, jer sam brzi
pa kada vec volis da se bavis analogijom, reci cu ti da sam ostavio Dzonija u retrovizoru tri puta a s obzirom da vas dvoje vodite mrtvu trku, ti saberi dva i dva sta ce ti se desiti, pogotovo sto sam na tebe ljut
Da to je tacno, ostavio me je za duzinu, ali.........
U gepeku 4 tocka!!! I on je uradio full servis, a ja ni ventile, ni ulje...
"Da, da sad se vadis", neko ce reci! Kad sredim makinu, da ide kako treba i moze... Marko...neces moci da mi procitas ni tablicu
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Da, da..sad se vadis
ma laksi sam, normalno je da ti bezim do 140-150 mada posle toga mi auto usporava a tvoj spic bi dosao do izrazaja.. zato sam kocio na 130km/h da ne pokvarim rezultat
Ako Dzoni moze da se vadi na to da je imao 4 tocka u gepeku i nije imao uradjen servis, ja cu se vadim na to sto si ti osvezio motor, imas startno 15ks vise i 300kg manje
prebacujem ovaj moj klip ovde u moju temu..ovde sam vozio na plin a ako merite vreme od 10-te sekunde tj kada sam bio na krivini pre ravne deonice gde i nisam bio pod zaletom, videcete da sam izvezao krug za 50-51sek. sto i nije lose..zezao me je auto na benzin tj kada sam se naginjao u velike krivine, ostajao sam bez gasa na 2sek. pa sam morao da vozim na plin a s obzirom da je velika razlika na benzin i plin, mozda bih i napravio 1-2sek. bolje vreme ili ne bih mogao da kontrolisem auto i okrenuo bih se
Comment