Ima 5 brzina, MPS ima 6, a bio sam na nekih 6500, ali kontam da je brzina u stvari bila izmedju 180-190, nisam imao GPS, nije mi palo na pamet da ponesem, posto sam malo u zurbi posao, a i brzo sam se vratio.
Pretpostavljam da je isti model koji ti imas sada malo jeftiniji?? Reci mi kakav je sto se udobnosti tice i osecaja kad sednes za volan??
Moze li neka slicica unutrasnjosti ali kada je mrak i kada sve one lampice svetle??))
Pa auto je udoban(bar meni), ide odlicno ja sam vise nego zadovoljan, sliku table cu da stavim nije problem kasnije ili sutra. Auto je stvarno odlican, ako hoces dodji kad se budemo skupljali sutra pa mozes da vidis i sam.
Proveo danas ~500km u ovoj Mazdici i moram reci da mi se sada jos vise svidja... Tiha i pri 160, lepo ide, crveno osvetljenje nije napadno, iako mi je tako isprva izgledalo. Sedista su bolja nego u BJ, ali im i dalje moja sedista odaju lekciju (jbg polukadica, je polukadica)...
Sve u svemu, moram da pohvalim auto (i opet da naglasim da mi se sada mnogo vise svidja nego ranije), a i vozaca za sigurnu voznju, jer sam put zaista minimalno osetio.
Ma 3-ka je ludilo, ja sam vozikao firmine dizelasice i vuku ko blesave i ne osetis kad stigne na 190 a onda naravno kocnicaaaaaaaaaaaaa jer hebote nisam ja lauda
Meni se svidja sto nekako sedis visoko pa sve gledas odozgo, crveno svetlo je skroz cool i sve je tu na dohvat ruke.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
E pa hvala ljudi, za auto nemam nikakvih zasluga, da je dobar jeste, nije dzabe najprodavanija Mazda do sada, a za voznju, pa naucilo se za sve ove godine pomalo i da se vozi
Comment