Mudrost iz Japana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok, znaci da stavim u oglase?

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

JNC voli punije provaljen si
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Ma da, stavljaj, steta ne svidaju mi se, a cena je extra.

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Ajde malo da osvezim i ovu moju temu, posto i nemam sta pametnije ovde na Zlatiboru da radim(pada kisa vec 2 dana).
          Prvo da se pohvalim masinom, dok sam se penjao uz Zlatibor trecom sve oko 5k obrtaja i pri spoljnoj temperaturi od 29 ovih nasih Celzijusovih, i sa klimom na drugoj brzini, temperatura motora mi nije presla 93 stepena tako da to sve lepo radi.

E sad malo sam zapostavio predstavljanje masine i par spravica sto sam dobavio, neki vec su videli OBDII skener koji imam vec nekih pola godine, detaljnije cu o tome kada se vratim u BG posto sam ovde na dialup-u pa mi se bas i ne stavljaju slike.
          A druga stavka je da sam nabavio onaj adapter koji se kaci na fabricku muziku umesto CD-a koji stoji u gepeku i pusta MP3. tako da samo to da namontiram i mogu da slusam i MP3, a bez egzibicija menjanja muzike i onih FM transmitera koji su totalni krs, a probao sam ih bar 4-5 komada raznih.
          Dobra stvar ovoga je da moze da se nabode USB flash kao i SD kartica, sa 6 foldera a u njima po 99 pesama i sve se to ponasa kao 6 diskova, znaci moze da se koriste komande fabricke i sve to radi bez greske.
          Uostalom stavicu slike i ugradnje toga i sve ostalo, ali to tek za jedno 10 dana nemam vremena da odradim pre toga.

Eto toliko za sada .

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

reci mi taj obd2 skener moze za sva auta(mazde) ili?i da li se kaci na onaj steker pod haubom gde pise "diagnostic"?
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

njegov moze na bj probali kod mene (onaj ispod volana) a kod bakare i nikole na dizelima nece, valjda nece da se prlja

Comment

• vojinp
                CBC Član
                • 15.03.2008
                • 21
                • Bgd

Jnc super je mazdica, vidim da te lepo sluzi. Ima li sta od alu felni?

ps. Grand M-u je stigla moja 6ica (i to pre roka), danas je placena i u ponedeljak je preuzimam. Eto bice nova tema na ovom delu foruma :-)

Comment

• JNC
                  CBC Senator XXL
                  • 19.12.2006
                  • 1332
                  • Beograd

Pa moze na sva koja podrzavaju OBD2 e sad ispade na nekim da nece, tj, bili su u pitanju traktori , na benzincima svima koje sam probao sa OBD2 radilo je.

@vojinp

ma felne trazim ali u stvari nemam vremena, evo sad sam se vratio u Beograd i za 4 dana idem opet na nekih 7 dana, a i posla imam bas dosta i eto kad nije frka onda se odugovlaci, ali moram to da zavrsim tj. da nadjem neke lepe.
                  E i konacno da ti stigne 6-ica bas si se vala nacekao, ajde nek je u zdravlju vozis pa da vidimo i slike i utisci kakvi su.

Comment

• X9
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2005
                    • 3179
                    • Wien-Sabac
                    • RX-8 i X-9

ajd napravi fotku tog prikljucka koji ide na auto
                    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• JNC
                      CBC Senator XXL
                      • 19.12.2006
                      • 1332
                      • Beograd

Miki evo ovde ima slika kako sta izgleda i sve ostalo oko tog uredjaja, a sliku iz Mazde sutra stavljam.

edit:
                      nisam stavio link

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

al su cene sarene kod svaba 142, kod grka 149 kod finaca 219 eu tri do pola cetiri

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

Konacno ubacio onaj xcarlink adapter za MP3 koji pase na fabricku muziku, evo malo i slika kako je prosla ugradnja

i na kraju kako to izgleda

nisam morao nista da secem lepo je moglo da se provuce, a na dnu kasete ima kao poklopcic koji se skida i samo sam njega malo isekao par milimetara i provukao kabl, tako da je sve ispalo mnogo fino.
                          Sad se radio vise ne slusa, samo napunim flash i uzivancija.

Comment

• RedboX
                            CBC Senator XXL
                            • 28.11.2006
                            • 1537
                            • Novi Beograd

sine al si je raskopao i sta sad sad si glavni baja imas mp3 pa ja za to nisam morao da raskopam auto i skidam motor al ajd nek ti je sa srecom mada dosadi to

Comment

• JNC
                              CBC Senator XXL
                              • 19.12.2006
                              • 1332
                              • Beograd

Pa jes, mogao sam da promenim celu srednju konzolu , inace unutra je uredjaj marke SANYO.

Comment

• Gatti.Gatozza
                                CBC Senator XXL
                                • 26.09.2006
                                • 411
                                • Zemun
                                • Lybra 1.9 / XJ600S

Kako si se osećao kad si ga video ovako raščupanog?
                                MAZDA

Comment

Working...
                                X