Jeste da sam prethodna auta petljao i skidao sve zivo, ali nov auto( skoro ) nije svejedno. Sve u svemu proslo super, ako nekom treba mogu za 10 minuta da zavrsim , 5 srafova, nekoliko zabica i gotovo.
Imas dupli din,extra!!
Eh da ja imam dupli din taman sam nasao neki alpine za 600 banki, ali meni ne stane, ne znam kako izgleda na sestici,kontam da je veoma slicno,naravno kad se rastavi.
Sta kazes fm transmiteri nista ne valjaju?Mozes mi reci tacnije zbog cega?
Jeste dupli ali kao sto vidis sve je to ukomponovano u konzolu pa ako izvadis ne moze sa mo da se stavi nece da izgleda ni na sta, a i ako bi se menjao uredjaj onda bi izgubio komande ostale, za sat i sve sto ide na displeju.
A sto se FM transmitera tice, pa probao sam sve zive koje sam nasao, i nijedan nema zvuk da valja, dok ide pesma jos i nekako, ali cim naidje pauza ili neka tisina katastrofa, mnogo suma( nekome mozda nije mnogo, ali meno to smeta), a probao sam kazem ti bas dosta modela, posto imam prilike da do toga dodjem lako, ma samo sam gubio vreme i zivce sa njima, po meni bacene pare koliko male bile.
Evo uradjen i servis na 40k, zamenjeno ulje, filter, filter klime, kociono ulje i stavljene nove plocice. Sve to uradjeno u novom servisu ovde u BG u pitanju je General auto. Ceh jos ne znam , cekam da stigne racun .
Pa bre nisi u toku, jesam pricao na proslom skupu, sutra cu lepo da napravim temu oko toga, ionako sam planirao, a servis jeste ovlascen i nisam u obavezi da radim u profilu mogu u bilo kojem ovlascenom, ali sutra o tome detaljan raport.
Pa jes, mogao sam da promenim celu srednju konzolu , inace unutra je uredjaj marke SANYO.
Jedna instalacija na mazdi 3 je isla kroz tunel ispod rucice menjaca. Tj. xcarlink je zavucen iza HU pa je provucen USB produzni kabl koji je zavrsio u naslonu za ruku. Doduse taj xcarlink je bio stariji model i imao je samo USB i aux ali ne i SD card reader.
Ajde da napisem nesto da ne ispadne da necu, nego nemam sta pametno.
Crkli nightbrakeri u oba fara, u razmaku od 3 dana zamenio obe i sad sve kako treba, mogu samo da kazem da imaju stvarno kraci zivotni vek, meni istina rade svetlo non stop, ali jedno duplo im je kraci vek nego ostalim sijalicama sto sam imao.
Ma stavi slobodno, meni farovi rade stalno, tako je na svim mazdama od 2006, znaci i danju i nocu, tako da su radni sati potroseni, da palim samo nocu trajale bi sigurno 2-3 godine.
A za sijalice sledeci put otvaram temu pa da napravimo kolegijum i raspravu da vidimo sta i kako cemo oko tog problema.
Pa sad, sta znam, ja sam imao neki Philips u prvoj ugradnji i stavio nb, i bolje je nema sta, a od sliverstara mozda malo, to se mora videti na istom faru, tesko ovako, kod mene i mike pa nagadjamo sta je bolje.
Comment