Ccc, koja slucajnost!
Mozda je bas tvoja bila ta raz*ebana pa je lik pre tebe sredio...
1NSANE
Collapse
X
-
Cujem da se ta bela prodaje za 12000e, i tek sam veceras video da je INTEGRA, zadnji deo je isti kao moj, samo su farovi drugaciji i motor je naaaaaaasviran.
Vlado, hvala za znak. Tvoj sam duznik, evo nabavicu ti nekoliko cepova za ekspanzioni sud, cisto da imas za nedaj boze.
BTW. oko 00h u Resavskoj kod SKC-a, 'el to bese ti?
NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Tek sam juce podigao zapisnik, u ponedeljak treba da naplatim stetu. Jos samo da pridavim duznike da mi vrate pare pa da pocnem sa sredjivanjem. Od Vrbasa nema nista, radim. Kod mene u firmi je totalna frka, nema vozaca, pa radimo po 6 dana, a sedmi dan hiberniram, nemam vremena ni da operem auto. Masina se vozi, svaki dan po 80 km.
U avgustu cu malo da usporim tempo ( odmor ili bolovanje) pa cemo se vidjati, bez obzira dali zavrsim auto.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Narode, jel neko mozda zna gde mogu da skinem objasnjenje kvarova koje mi ECU javlja. Prilikom dijagnosticiranja kvara ECU mi daje zvucne signale (pisti). Ukapirao sam da su dugi signali desetice, a kratki jedinice, jos samo kad bih znao sta dobijeni broj znaci.... Skinuo sam service manual i jos kakva razna uputstva ali o ovome nista. Nasao sam na E-BAYu diagnostic tool ali ne daju sifre kvarova dok ga ne kupis - bruka. Auto ima sonde svuda i pisti za svaku sitnicu. Ne ide mi se u servis zbog neke gluposti, a ono opet ako ja kvar uocim u voznji mozda bude kasno pa neka sitnica povuce jos kvarova.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
-
@ HONDA
Evo ti broja sasije i motora pa vidi sta mozes da iskopas o mojoj hondi. Ako slucajno u tom EPC-u ima informacija tipa: od kojeg modela mi odgovara koji deo stvarno bi mi olaksao muke jedan primerak.
motor B18A1-1311948
sasija JH4DA9360LS010859NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
.

Comment