Moja alfa 2.0TS
Collapse
X
-
Ili gta telefonke ili ove sto je tihomirce predlozio.One Alesio ne idu, ni jedne ni druge. Neka kaze ko sta hoce ali gta telefonke su nenadjebive za novije Alfe.
Comment
-
-
Evo sad se vratih od majstora i nemam lepe vesti, naime ja sam mislio da je vrisnuo roler od pk kaisa iili spaner od istog i majstor je prvo pomislio da je to kad ono sipak, pk kais, roler i spaner su dobri nego je prozvizdao jedan od spanera na zupcastim kaisima.
Moram uraditi veliki servis poklopilo se da je bas i vreme za zamenu ulja i sad ce pare da odu na to.
Rece majstor da se ne zezam sa zupcastim kaisima da nebi napravio stete za 1000 evra, mada to znam i sam kakav belaj moze da se desi ako pukne zupcasti kais.
Nista od felni, neki drugi put.
Mada ko zna mozda iskombinujem nesto sa parama.
I DONT NEED SEX
goverment fucks me every day!
Comment
-
-
Šteta za felne
Nadam se da ćeš na leteti na još bolje i lepše!
I svaka čast na tome što kada servisiraš Alfu o tome obavestiš i nas druge koji možda nisi imali problem sa tako nečim pa da znaju u budućnosti kako da se izbore sa njim...
Comment
-
-
Nije mi otvorilo sliku koju si postavio,ali ako si mislio na ovaj moj Elite 43TMS onda ti ga preporučujem.Nisam pisao ništa o njemu jer nije me zebavao.Zvuk je odličan,pikseli čisti ko suza...ne preskače,ali nikada...e sad...i onaj prošli mi je čitao super dok samo posle 3 mesece nije zakucao laser i tu mu je bio kraj...Da bih ti rekao sa sigurnošću da li valja mora da prođe makar 1 god.
Comment
-
-
pozdravljam i molim za savet oko alfe 156 1999 god,2000 ccm..nemam pojma o Alfama, a hteo bih jednu pazariti...do sada sam imao 2 Fiata, Granturismo i Sedicivalvole 2.0..Sedicivalvole je jos kod mene ali ga udarile neke pijandure u zadnji desni deo i pomerilo se sve.
Konkretno pitanje,sta gledati na pomenutoj Alfi prilikom kupovine???
Hvala!!!
Comment
-
, kako ti ove izgledaju 

...
Comment