po gradu na 40 stepeni u "kreni stani" voznji mi je 92 voda, 100 ulje. znaci svi senzori su O.K.
...a pomenuto vece je, kad smo stigli na Avalu, za minut voznje u koloni skocila na 85/85...
@Flavio: ni ja na ovoj nemam klasican hladnjak vec cevku koja celom sirinom vodenog hladnjaka ide pa se vraca. to oni zovu hladnjak ulja. znaci ima, ali nije hladnjak onaj klasicni kao radijator.
pred NS, lagana uzbrdica (sto sam tek na povratku skapirao...), na benzin.
parking ispred "Pogleda" na Ribarskom Ostrvu (odlicna riblja corba, najbolja koju sam jeo u zivotu)
Ako si bio na ribarskom ostrvu, onda si morao proci pored moje zgrade....
sledeci put se javi da dolazis, mada mogli smo se i slucajno sresti, prezidente i ja cesto pijemo kafu po kafanama na ostrvu. za sledeci put, gastronomski predlog, "kucerak kod cesme" na samom spicu ribarskog ostrva, deo koji gleda prema strandu...
@mishkom: put je bio prav (maaalo volan u levo ko sto vidite), samo levi palac u dnu volana, auto miran ko bubica. kazem Jaci daj aparat, a ona gadja - nikako da okine (radi adrenalin ). ja uzmem u desnu jos ciljam nekoliko sekundi da bude sto bolja slika i - eto. dobro, da se ne lazemo, Kodak ima i ono softversko resenje za nemirnu ruku...
@Hemi: Presidente je znao gde idem, culi smo se, a tvoj broj mi nije bio pri ruci. sta reci? II put. ma ici cemo na kafu u Bejrut, jel tako?
@Laki: jos da sam se setio da probam u cetvrtoj, ko sto si predlozio? ma, ima dana.
pre nekoliko dana se navrsila prva godina od kada je moja prvopotpisana Alfa 155 ostala na parkingu na carini. i dalje sve u vezi nje stoji nereseno, ona je jos uvek moja (nekako, po zakonu), stoji sama i zapustena a ja na kraj srca kad je se setim. Srecom, ova njena mladja sestra mi je vise nego melem na ranu pa mi je lakse.
Potpuno te razumem,ja kad vidim moji bivsi auto koji sam prodao da je zapusten zao mi ga,a kamoli tvoj slucaj...ali bitno da mladja sestra uvek blista punim sjajem
...
Vreme prolazi,nista se ne resava,vrednost pada . . . Kad se najzad to resi,logicno je da otkup bude relativno mali => bice vise finansiskog potencijala da je dovedes u TopSpeed stanje !
Budimo strpljivi do tog dana !!!
pre nekoliko dana se navrsila prva godina od kada je moja prvopotpisana Alfa 155 ostala na parkingu na carini. i dalje sve u vezi nje stoji nereseno, ona je jos uvek moja (nekako, po zakonu), stoji sama i zapustena a ja na kraj srca kad je se setim. Srecom, ova njena mladja sestra mi je vise nego melem na ranu pa mi je lakse.
ne zamerite, morao sam ovo da podelim sa vama...
Nisam bas pazljivo citao o tome. .. Secam se da jesam, ali ne poznajem sustinu stvari. . . LM, zar ne postoji nacina da se to "legalno" prisvoji?
Znam za primer, jedna mafija je u pitanju. .. imaju automobile, koje je oduzela carina. .. Primer Alfa 145 '96 3000e, u tu cenu ulazi da se sve sredi i da auto bude registrovan na ime kupca. ... Samo da kazem sta se radi. ...ako smem , da me nko ne. .....
*ukratko: resenje po kome sam ja saizvrsilac carinskog prekrsaja i kaznjavam se sa 35.000din i po kome se auto trajno oduzima je doneseno, ja sam podneo zalbu koja je stopirala izvrsenje resenja do donosenja drugostepenog. rekli su mi da ce to drugostepeno biti doneseno za godinu dve a mozda i nikad...
e, sad
tek na osnovu konacnog resenja ja mogu da iskoristim clan zarinskog zakona koji dozvoljava otkup vozila po procenjenoj vrednosti. u ovom slucaju to je 800e plus PDV plus carina i auto je moj. naravno da cu ga, ako je iole ostao chasha ko sto je bio, auto otkupiti. i to bi bilo to.
dakle - jos jednom, problem je sto nista jos uvek nije reseno. osnovna stvar da bi se moglo ici dalje.
Comment