Alfa Romeo 155

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nigy
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2006
    • 921
    • BGD

Mnogo zavisi i od spoljne temperature. Nije isto da li je napolju jedva 10 stepeni, ili 40+...

Originally posted by Jovana
    Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

Nigy mudro zboris!

po gradu na 40 stepeni u "kreni stani" voznji mi je 92 voda, 100 ulje. znaci svi senzori su O.K.

...a pomenuto vece je, kad smo stigli na Avalu, za minut voznje u koloni skocila na 85/85...

@Flavio: ni ja na ovoj nemam klasican hladnjak vec cevku koja celom sirinom vodenog hladnjaka ide pa se vraca. to oni zovu hladnjak ulja. znaci ima, ali nije hladnjak onaj klasicni kao radijator.
      .

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

pred NS, lagana uzbrdica (sto sam tek na povratku skapirao...), na benzin.
        parking ispred "Pogleda" na Ribarskom Ostrvu (odlicna riblja corba, najbolja koju sam jeo u zivotu)

*na poslednjem merenju potrosnja gasa 10.41l/100km (uglavnom otvoren put)

+mali update: IvanT je podigao limiter obrtaja na gasu sa 5.500 (jel vam zvuci poznato?) na 6.300.
        .

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Mhhhmmm !
          Maa, 155 konza !!!

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by dekideki
            +mali update: IvanT je podigao limiter obrtaja na gasu sa 5.500 (jel vam zvuci poznato?) na 6.300.
            Kakav bre limiter na venturi sistemu?
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

Landirenzo lambda kontrolisani venturi ima kompjuter koji moze da se mapira/programira
              .

Comment

• mishkom
                CBC Senator XXL
                • 07.08.2007
                • 591
                • N/A
                • N/A

Sve je ok, sve razumem, ali kako moze ovako da ti bude mirna ruka na 200???

Comment

• HEMI 426
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2005
                  • 1833
                  • Novi Sad -United States of Liman

Ako si bio na ribarskom ostrvu, onda si morao proci pored moje zgrade....
                  sledeci put se javi da dolazis, mada mogli smo se i slucajno sresti, prezidente i ja cesto pijemo kafu po kafanama na ostrvu. za sledeci put, gastronomski predlog, "kucerak kod cesme" na samom spicu ribarskog ostrva, deo koji gleda prema strandu...

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Gde da svrati? Vi'sh kol'ko je jurio?!
                    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

@mishkom: put je bio prav (maaalo volan u levo ko sto vidite), samo levi palac u dnu volana, auto miran ko bubica. kazem Jaci daj aparat, a ona gadja - nikako da okine (radi adrenalin ). ja uzmem u desnu jos ciljam nekoliko sekundi da bude sto bolja slika i - eto. dobro, da se ne lazemo, Kodak ima i ono softversko resenje za nemirnu ruku...

@Hemi: Presidente je znao gde idem, culi smo se, a tvoj broj mi nije bio pri ruci. sta reci? II put. ma ici cemo na kafu u Bejrut, jel tako?

@Laki: jos da sam se setio da probam u cetvrtoj, ko sto si predlozio? ma, ima dana.
                      .

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

pre nekoliko dana se navrsila prva godina od kada je moja prvopotpisana Alfa 155 ostala na parkingu na carini. i dalje sve u vezi nje stoji nereseno, ona je jos uvek moja (nekako, po zakonu), stoji sama i zapustena a ja na kraj srca kad je se setim. Srecom, ova njena mladja sestra mi je vise nego melem na ranu pa mi je lakse.

ne zamerite, morao sam ovo da podelim sa vama...
                        .

Comment

• Vlada_nbgd
                          CBC Senator XXL
                          • 11.09.2005
                          • 1066
                          • Novi Beograd/Topcider
                          • ford focus sport pack

Potpuno te razumem,ja kad vidim moji bivsi auto koji sam prodao da je zapusten zao mi ga,a kamoli tvoj slucaj...ali bitno da mladja sestra uvek blista punim sjajem
                          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

...
                            Vreme prolazi,nista se ne resava,vrednost pada . . . Kad se najzad to resi,logicno je da otkup bude relativno mali => bice vise finansiskog potencijala da je dovedes u Top Speed stanje !
                            Budimo strpljivi do tog dana !!!

Comment

• mishkom
                              CBC Senator XXL
                              • 07.08.2007
                              • 591
                              • N/A
                              • N/A

Originally posted by dekideki
                              pre nekoliko dana se navrsila prva godina od kada je moja prvopotpisana Alfa 155 ostala na parkingu na carini. i dalje sve u vezi nje stoji nereseno, ona je jos uvek moja (nekako, po zakonu), stoji sama i zapustena a ja na kraj srca kad je se setim. Srecom, ova njena mladja sestra mi je vise nego melem na ranu pa mi je lakse.

ne zamerite, morao sam ovo da podelim sa vama...
                              Nisam bas pazljivo citao o tome. .. Secam se da jesam, ali ne poznajem sustinu stvari. . . LM, zar ne postoji nacina da se to "legalno" prisvoji?

Znam za primer, jedna mafija je u pitanju. .. imaju automobile, koje je oduzela carina. .. Primer Alfa 145 '96 3000e, u tu cenu ulazi da se sve sredi i da auto bude registrovan na ime kupca. ... Samo da kazem sta se radi. ...ako smem , da me nko ne. .....

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

*ukratko: resenje po kome sam ja saizvrsilac carinskog prekrsaja i kaznjavam se sa 35.000din i po kome se auto trajno oduzima je doneseno, ja sam podneo zalbu koja je stopirala izvrsenje resenja do donosenja drugostepenog. rekli su mi da ce to drugostepeno biti doneseno za godinu dve a mozda i nikad...
                                e, sad
                                tek na osnovu konacnog resenja ja mogu da iskoristim clan zarinskog zakona koji dozvoljava otkup vozila po procenjenoj vrednosti. u ovom slucaju to je 800e plus PDV plus carina i auto je moj. naravno da cu ga, ako je iole ostao chasha ko sto je bio, auto otkupiti. i to bi bilo to.

dakle - jos jednom, problem je sto nista jos uvek nije reseno. osnovna stvar da bi se moglo ici dalje.
                                .

Comment

Working...
                                X