Alfa Romeo 155
Collapse
X
-
ma kapiram da je to neki "venturi plasticni protocni lonac sa nekim krivinama i perforisanim cevima unutra", nesto kao - kontra auspuh prigusivac stavljen na usis. laicki receno.
kad vec imam otvoren izduv, malo je nebuloza da ostavim to napred na usisu. zvuk je mmmmm... a potrosnja ce verovatno biti veca jer sad malo vise nego inace trazim omiljeni ton....
Comment
-
-
Jel mnogo glasnije? Bitno mi je da nije mnogo jer ova moja Alfa ima dosta kratak menjac pa da mi ne urla na otvorenom putu...
Trebalo bi da skidam branik na mojoj da zakrpim neku pukotinu pa kad je vec skinut mozda da demontiram to cudo...
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_pJel mnogo glasnije? Bitno mi je da nije mnogo jer ova moja Alfa ima dosta kratak menjac pa da mi ne urla na otvorenom putu...
Comment
-
-
Obichan glupi sifon koji smara zvuk... odma' ga izbaci.
Pa nije to protochni lonac pa da ti se dere po autoputu
Chuje se usis malo dugachije kad stisnesh pun gas... onako MMUUUU ko kravaObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Za sta inace sluzi taj deo,mislm i ja sam odavno razmisljao da ga skinem ali,ako ga skinem,hocu li imati problema sa protokomerom ili sl.?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Sluzhi kao usmerivach vazduha i kao eventualno da pokupi vodu ako uleti
Svi to izbacuju opushteno.
Nema nikakve veze sa protokomerom niti smeta na bilo koji nachin.
Ja imam protochni filter u samoj masci, pa ako meni ne smeta...
Deki sorry na off-uObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Cika deki,proslo je neko vreme od kako si promenio diskove(a nisi menjao klesta),pa me interesuje kakvi su utisci,vredi li razlika u odnosu na stock?
P.S. ...ali iskreno...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
presao sam 1500km, ali. kociti svom silinom sa Winter1 gumama je malo... skeri. sacekajte jos par prepravki pa cete dobiti recenziju.
ono sto preovladava kao prvi utisak za sad je da Ate plocice - SKRIPEEEE.
fuj.
u svim rezimima zagrejanosti, pri skoro svim pritiscima kocnice.
jedino gde se ne cuje skripa je maksimalno kocenje koje sam probao par puta uz zvuk HHHHHH iz kocnica gde Brembo doslovce kida komade plocica a Alfa se jako brzo lepi za put. ali, da ponovim, to je odvratan trip sa ovim setom tockova.
budite strpljivi. kad sam vam ostao duzan?
*planirao sam odlazak na valjke. mozda je to najmerodavnije....
Comment
-
Comment