jooooj majko ovo je predobro, mislim da ce ovo biti najbolji kadet kod nas u srbiji
GSI 2.0 16V
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
a sto dva spoljelera pozadi ?
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
ma dobro, stavr ukusa, ovako je kao da ides over 250km/hKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
-
E baš tako:stvar ukusa! Ni ja nisam hteo da ga uzmem, ali me nagovorio moj drugar automehaničar.Tek kada sam ga stavio na auto,i video kako izleda, rekao samOriginally posted by GSiNi meni se ne svidja fordom spojler... al dobro, stvar ukusa.
okajao bih se da ga nisam uzeo!Kadet izgleda mnogo moćnije , a pošto je zadnji branik baš veliki i masivan, na 5im vratima bi falio spojler!Bio bi donji deo sa pragovima i branicima onako baš "nabudžen", a gore bi bilo prazno, pa bi izgledalo neskladno!
I na kraju samo da naglasim, ali ozbiljno, nije zajebancija ni fora, zbog raznih ponuda i pitanja:NE, AUTO NIJE NA PRODAJU!!!
Comment
-

Comment